Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar ya ben pandada oynuyorum oynurum puan biriktikten sonra skorumu görüp oyunda çıkıyorum. ama listede görünmüyorum kayıt etmek için başka bişi mi yapıcam of sinir oldum ya

kızlar kısmetse yaklaşık 1 ay sonra kızımı kucagıma alacagım. yaşadığımız yerin havası çok kuru bundan dolayı buhar makinesi almayı düşünüyorum.tavsiyeleriniz neler.yada faydalımı kullanan varmı??

2 tane çocuğum var sana tavsiyem kesinlikle alma.bana doktorum tavsiye etmedi halen teki 1 diğeri 3 yaşında çocuklarıma kullanmıyorum.Doktor aniden nem yükleyeceksin çocuğun vücuduna sağlığını etkilersin demişti.Odasındaki peteğine su kabı al onu kullan.Kışında bebek uyuyunca odasında ıhlamur kaynat.Çok şükür benimkiler bu sayade hiç hasta olmadılar.Ihlamurun buharı hasta etmiyor.Annemde beni böyle büyütmüş hastalanmazdın der hep

kızlar süperfresi nasıl yapıosunuz sıralamanızı ona göre yapim diğer sayfalara bakındım bulamadım

arkadaşlar arkadaşların gönderdiğinden katılmayın direk süperfreshin sayfasından yapın.öyle çekiliş hakkı veriyor.ben 1 kez eşimin hesabından girdim yaptım çıktı.uğraşmayın boşu boşuna

bu doktorların ne dediği de belli değil.. benim oğlum sık sık hastalanırdı.. doktorumuz buhar makinası aldırdı bize.. arzum bebeninkini aldık.. sonrasında hasta olmadı.. yani zararını değil, yararını gördük biz.. sağlıkla kucağına almanı diliorum cnm..

nerede,nasıl oluyor,ne veriyor anlatırmısın sana zahmet

bitti cnm malesef money club cartın sitesinde oluyor belirli adetlerle %100, % 75, % 50 ve % 25 indirimlerle her salı bi ürün veriyorlar ve yoğunluktan 1-2 dk içerisinde tükeniyor.. Money club kartına yükleniyor indirim gidip migrostan alıyorsun

Migros un kartı Money club kartı ile katılabileceğin bir kampanya bu. Her hafta Salı günleri oluyor. Bir ürün belirliyorlar ve %100 , %75 , %50 ve %25 indirim uyguluyorlar. Kart numaranla katılıyorsun. Hangi indirimi yakalayabilirsen artık. Katılım yeri bazen facebook bazen de web sitesi oluyor. Önceden söylüyorlar yerini. Facebook dan katılım için kart numaranı önceden kayıt ettirmen gerekiyor sayfaya.

https://www.facebook.com/MoneyClubKart?fref=ts

Money Club

Ben az önce Blendax 400 ml. şampuan için %50 kazandım mesela.

Önümüzdeki hafta dene şansını , ama çok hızlı bitiyor dikkat et.

omoda yeni dönem başlamış makale paylaşınca çekiliş hakkı veriyor ama birsürü makale paylaşmama rağmen çekilş hakkım 0 yapabilen çekiliş hakkı artan var mı acaba?

bu panda benim skorları kaydetmiyor yaa güncelleme mi yapıyorlarda sonra kaydoluyor zar zor 30 bin yapmıştım zaten

Kizlar annelutfen sitesinden 10 tl indirim kazanmisim ayin 18 son kullanmak isteten varsa kodu verebilirim yanliz mesaja cevap yazamiyorum daha hakkim yok us ama isteyen olursa mail atarim bende 100 tl alisveris icin gecerliymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…