Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

yarışma sonuçlarına bakıyorum da,3 isim var..hep mi kazanır herşeyden!!!!! yani birsürü hesabı varsa da,hepsinin isimleri farklı olmak zorunda acaba diyorum farklı isimle açtıkları adreslere teslimat kısmına mı kendi isimlerini yazıyorlar ama öyle olursa da firma kazandığı isimle duyuruyor,o da olmaz..tek aklıma gelne özelden yazıp kendilerini acındırmak ya da firmayı şişirmek geliyor,bol bol yağlamak..yoksa artık ben bu üç ismin binlerce kişi arasından bu kadar da şans olduğuna asla inanmıyorum!!!! hangsini tıklasam mutlaka varlar..hatta birisi öyle tuhaf ki,kazandığı hediye için hay allah öylesine katılmıştım,ne yapacağım ki ben bunu yazmış!!!!!

hanımlar denedim biliyorum, fikrimühim gibi siteler arastırırken şunu buldum anketlere katılıp puan topluyoruz topladıgımız puanlara puana cevirip paypal hesabında kullanabiliyomuşuz
ben basladım bakalım umarım bişiler çıkar

myiyo

sizlerinde bildigi bu tarz siteler varsa paylasırmısınız

Surat kargo aradi ama subesi bulundugum yere 1 saat uzaklikda ankarayi bilen bilir...acaba neyki yarin anca gelir dedi..ve bn 2 aydir birsey kazan, dim..reklam broşür olmasa bari

göz şeysi kazanmışım

neysii gııı :44:

ayy o değilde oğluma şimdi hepatit A ile su çiçeği aşısı vurdurup geldim içten içten çok ağladı içim parçalandı.Devlet karşılamıyor yaşı büyük olduğundan kreşe başlayacak diye vurdurdum ama ne bilim kendi de istedi gerçi iğne yaptır bana diye ama şimdi de o ağlayınca pişman oldum.Uyuttum ama inşallah uyanınca hatırlamaz ooffffff
yok anam ben bu bebeyi sünnet neyim ettirmem zaaaarrr o dayanır ben dayanamam herhal

Surat kargo aradi ama subesi bulundugum yere 1 saat uzaklikda ankarayi bilen bilir...acaba neyki yarin anca gelir dedi..ve bn 2 aydir birsey kazan, dim..reklam broşür olmasa bari

maggiden kazandıysan o dur yada geçenlerde ablamıda aramışlar 2 gün sonra anca getirdiler 2 gün çatladık resmen meraktan ne bu diye inci giyimin broşürü geldi hemde 3 tl ödemeli ablam ne bu ben kabul etmiyorum diyince firmayı aramışlar firmada tamam verin ödemesini biz yapıcaz demiş o olabilir katıldıysan
bak burdaydı yarışması https://www.facebook.com/yeniinciunderwear?fref=ts

Topla topla fenalık geldi kolilerden ben de bir mola vereyim dedim. Ay çok yoruldum.Yarışmalara bakayım dedim bari.Birazdan yine kolilerime geri döneceğim. Hepinize bol şanslar. Beni unutmayın bu arada. Cuma taşınıyoruz kızlar.Hepinizi kocaman öpüyorum.

Yok kiz maggiye katilmadim..yeni incinin sayfasini begennmemism bile..artikin bekleyp gorcz...

Buarada herkezin gecmis bayrami mubarek olsun..Allahim tekrarini erdirsn...

Millet tatilde ohhh sayfa tıkır boş.

kızlar banada magi gelmiş geçen bi arkadaş paylaşmışdı içinden 2 tane çeşni çıkdı nerden geldi o ya anlamadım yane ben kazanmamışdım maggide ismimi görmemişdim ya anlamadımki

kızlar banada magi gelmiş geçen bi arkadaş paylaşmışdı içinden 2 tane çeşni çıkdı nerden geldi o ya anlamadım yane ben kazanmamışdım maggide ismimi görmemişdim ya anlamadımki

Canım o maggi 5000 kişiye çeşni veriyordu ya o işte. Ramazan yarışmasıyla alakalı değil.

maggi tavuk harcı

allah allah,maggi şaşırdı mı ne acaba?? bana çokkkkk önce 2tane tavuk harcı zaten gelmiş idi..şimdi sürat kargo geldi,yine 2 tane harc yollamışlar..kargocum da abla sana bunlardan getirmiştim,yine şanslısın diyince kıyamadım,ben de kendisine hediye ettim,çok mahçup oldu,yok abla istemem,onu demek istemedim filan dedi,ama olsun dedim bana gelmişti,sana kısmetmiş dedim,çok sevindi kabul etti..belki küçüçük birşey oldu ama o sevinince ben de sevindim..

https://www.facebook.com/akmina

Eralp, Engin, Sezay ve Burcu "İstanbul'a sürpriz tasarlamaya var mısın?" yarışmasına katıldı, Akmina şişeleri onların tasarımıyla sınırlı sayıda üretildi! Şimdi, sınırlı sayıda üretilen tasarım Akmina şişeleri İstanbul Carrefour'larda!

Ve şimdi sıra sende!

Carrefour'lardan satın aldığın Akmina şişeleriyle veya 17-18 Ağustos arası Bağdat Caddesi'ndeki dev şişelerle en yaratıcı fotoğrafı çek.

‪#‎akmina‬ hashtag'ine Instagram, Twitter veya Facebook'tan yolla, Akmina'dan sürprizler kazan!

Yarışma tarihi: 12 Ağustos - 25 Ağustos.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…