Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

sevgili tekgerçeğim neredesin?hergün detan cevap vermene çok alışmıştık,ellerin dert görmesin:))
şimdi girdim baktım..en alttaki uzun yazılı bir cümle var,doğru seçenek o..kapı altları,pencere önleri,birşey dipleri diye uzun bir cümle..

bayram dönüşü ya iş yerinde biraz yoğunluk var bakamıyorum pek nete, saol cnm yapıyorum hemen

Kızlar Doygun Ekmek ten kazandığım koli geldi 6 çeşit ekmek , bir tane kakaolu pastaban , bir tane de tam tahıllı un yollamışlar ben birazdan dağıtıma çıkayım malum bu kadar ekmeği tüketemeyiz :))

Magginin ramazan sepetleri gelmeye başlamış geçen senekine benzer dolulukta bir hediye geliyor herkese duyrulur gözler zilde olsun bazılarınında telde çünkü arayıp adres istenende olmuş

Magginin ramazan sepetleri gelmeye başlamış geçen senekine benzer dolulukta bir hediye geliyor herkese duyrulur gözler zilde olsun bazılarınında telde çünkü arayıp adres istenende olmuş

ayy inş öyle olur canım yaa beklediğimize değer

herkese günaydınsuperfreshten eşime sadece soğuk saklama çantası vermişler diger hediyeleri vermemişlerne umutla bekliyodum suprerfresi, zaten bişi çıktıgı yok çıkan da eksik geliyor

canım kime gelmiş nerden öğrendin ne geldiğini ? şu kargolar iyi hoş oluyor da insanı eve bağlıyor yahu dışarı çıkamıyorum :))) malum bizimkiler kağıt bırakmıyor bıraksalar da gidip alacağım kadar yakında değiller bebeyle nasıl gidip alayım , maggi ne göndermiş çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…