Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

herkese günaydınsuperfreshten eşime sadece soğuk saklama çantası vermişler diger hediyeleri vermemişlerne umutla bekliyodum suprerfresi, zaten bişi çıktıgı yok çıkan da eksik geliyor

merhaba bence o durumda bir terslik var, bende superfrestten kazandım ve bana ürün verildi,hatta soğuk saklama çantası ile getirilmişti ben espri yaptım çantayı vermiyormusunuz diye o zaman çanta yıda verdi gelen kişi ,

sizler kadar kampanya bulamadığımiçin pek yazamıyorumbirde çoçukla zaten çoğu kampanyayı yakalayamıyorumamabu topici uzun süreden beridir severek takip ediyorum , herkese sevgiler

ayy inş öyle olur canım yaa beklediğimize değer

Değecek inş hazır çorba stoğu kurucaz

Facete grup var orda yazmış bir arkadaş arandım kargo tarafından diye sonra altına yorum yapanlar olmuş benim geldi diye hatta resim paylaşan var ama arkadaş olmadığımdan ben göremedim görenler geçen senekine benziyor paket diye yorum yapmışlar

Kızlar vasselinde eser bulut çiçek kurt soyadında birileri varmı acaba

duygu baktım ama hiçbirini göremedim malesef

canım ya hangi grupmuş bu link verebilirmisin.magginin sayfasına baktım göremedim bişey.

https://www.facebook.com/PepeeResmiSayfasi

Pepeeci anneleri ödüllü bir yarışma bekliyor.

Her hafta gerçekleşecek yarışmanın soruları dergimizin eğlenceli ve eğitici pedagojik konularından gelecek. Ödüllü yarışmanın sorusunu doğru cevaplayan dikkatli okurlar, sürpriz hediyeler kazanacak! Gün içinde her an karşınıza çıkabilecek soruları doğru yanıtlayan ilk anne hediyeyi kazanıyor.

KAZANDIRAN SORULAR İÇİN SAYFAMIZI TAKİPTE KALIN!

#‎ÖdüllüSoru‬ Bugün saat 13.00'da soracağımız soruya doğru cevap veren ilk 100 kişi Cuma günü oynanacak olan Türkiye - Çek Cumhuriyeti maçına çift kişilik bilet kazanacak.

Yapman gereken tek şey 13.00'da gelecek soruya cevabını facebook@tbf.org.tr'ye göndermek olacak.

https://www.facebook.com/basketbolerkek

cevap:Emir preldzic 6 asist olacak.

sanırım basket maçı bu Cuma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…