canım ya hangi grupmuş bu link verebilirmisin.magginin sayfasına baktım göremedim bişey.
lipton paketim bugun geldi siyah inci sepeti dedıklerı paketten 1 adet çay bardağıyla tabağı ve 1kg çay çıktı çok güldüm=)) sepet mepetde yok yani=)
tavsiye kanalından mail geldi pazartesi tarihli anketi doldurun süprizleri bekleyin felan diye mail kutunuzu kontrol edin
banada bugün maggi harç geldi ramazandada pedo bez ve arabada bebek var,kapı yazısı,koku falan geldi..
kızlar bi deyin hele hangi yarışmaya katılıyoruzda böyle hediyeler gönderiyolar bende istiyorum
bu forumda linkleri paylaşılıyor linkleri aç katıl
sağol canım ee peki katılınca nasıl takib edicem kazanıp kazanmadığımı bide çorba kazanmışlar ben onun linkini görmedim süresimi doldu acaba deminden beri bakıyorum göremedim
liv hospıtalı gördüm katıldım soruyu doğru yanıtladınız dedi bide pasteldeki soruyu yanıtladım doğru dedi şimdi ben kazanıp kazanmadığımı nerden görücem
sağol canım ee peki katılınca nasıl takib edicem kazanıp kazanmadığımı bide çorba kazanmışlar ben onun linkini görmedim süresimi doldu acaba deminden beri bakıyorum göremedim
liv hospıtalı gördüm katıldım soruyu doğru yanıtladınız dedi bide pasteldeki soruyu yanıtladım doğru dedi şimdi ben kazanıp kazanmadığımı nerden görücem
fikirsensinden aradılar ankete katılıp parfüm kazanmıştıkya göndereceklermişte adres teyidi aldılar yurtiçiyle gelicekmiş
bekleyen varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?