Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

lipton paketim bugun geldi siyah inci sepeti dedıklerı paketten 1 adet çay bardağıyla tabağı ve 1kg çay çıktı çok güldüm=)) sepet mepetde yok yani=)

banada bugün maggi harç geldi ramazandada pedo bez ve arabada bebek var,kapı yazısı,koku falan geldi..

lipton paketim bugun geldi siyah inci sepeti dedıklerı paketten 1 adet çay bardağıyla tabağı ve 1kg çay çıktı çok güldüm=)) sepet mepetde yok yani=)

Guya daha lıpton form plus lar gelecek 2 ay gectı caylarıda onların olsun :)) Tek kazandgm sey gelemedı bı turlu zaten ıl degstryrm gelırse de km alırsa artık :))

kızlar bunlar ney anlamadım hangi yarışmaya katılıyosunuz bende katılim belki kazanırım

kızlar bi deyin hele hangi yarışmaya katılıyoruzda böyle hediyeler gönderiyolar bende istiyorum

bu forumda linkleri paylaşılıyor linkleri aç katıl

sağol canım ee peki katılınca nasıl takib edicem kazanıp kazanmadığımı bide çorba kazanmışlar ben onun linkini görmedim süresimi doldu acaba deminden beri bakıyorum göremedim

liv hospıtalı gördüm katıldım soruyu doğru yanıtladınız dedi bide pasteldeki soruyu yanıtladım doğru dedi şimdi ben kazanıp kazanmadığımı nerden görücem

yine katıldığın sayfaları takip edeceksin kazananları orada açıklıyorlar, çorba yarışması bitti ramazandaydı

sana tavsiyem bi ajanda ayarla ona yaz
ben öyle yapıyorum katıldığım yarışmalar ne zaman bitecekmiş ne zaman açıklanacak vs.
kazandıklarımıa not alıyorum hangi tarihte kazanmışım diye.Çünkü bazen göndermiyolar bak şu tarihte kazandım gönderin artık diye tepelerine çöküyorum

bazende çocuklar fırsat vermiyor yarışmayı görüyorum ama katılamıyorum katıl diye not alıyorum öyle işteee

fikirsensinden aradılar ankete katılıp parfüm kazanmıştıkya göndereceklermişte adres teyidi aldılar yurtiçiyle gelicekmiş
bekleyen varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…