Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

yarın son cnmda stoklar yenilenip hemen tükeniyomuş çocukla ve temizlk yaptıgımdan takip edmiyorum

ramazan kampanyasını ben de takip etmedim çünkü 25,ltlik kola bizde içen hiç yok... bende eski normal kapaklardan çıkan şifreler vardı,onları da girdim,normale dönmesini bekliyorum..şimdi güzel hediyeleri ramazan kampanyasına koymuşlar..kapak şifrelerini nasıl topluyorum dersen,nereye gidersek gidelim gözümü 4 açıp masaları takip ediyorum,hatta restoranlarda çekinmeyip istiyorum,bir de pidecimizden rica ettim benim için biriktiriyor,onun da oğluna cola top ve şişme el sözü verdim:))) içen görünce gidip rica ediyorum veriyorlar..yani eski sisteme döünce alacaklarım var onu bekliyorum..o zaman istersen sana da almaya çalışırım ama şu ramazan çek furyasına yetişmem mümkün değil..yarın değişecekse haftaya bakalım neler koyacaklar ona göre planlama yaparız istersen canım.

evette ramazan ouanım boşa gitmesin diyodum şidide millet mcdonald menüyü bitiriyolar acep onu mu alsam:26:

kızlar,
bu arada bana tchibo dan bilgilerini güncelle diye mesaj gelmiş,güncelledim..ücretsiz kargo kodu verdi..artık 50 tlye ücretsiz kargo veriyor ama 50 tl altı birşey almak isterseniz kullanmak için güzel bir fırsat..mesajlarınızı ve spam bölümünüze gelmiş olabilir,aklınızda olsun.

tavsiye kanalından mail geldi pazartesi tarihli anketi doldurun süprizleri bekleyin felan diye mail kutunuzu kontrol edin

kızlar,
5 dk önce aras kargo geldi..ülkerden kargom geldi,ben ülker ducrostan bekliyordum,kareoke yarışmasını kazanmıştım,baharat seti gelecek..aaa açtım ki başka bir hediye..ülker mutlu an!!!!!! yine dün olduğu gibi hani maggiler tekrar geldi yazmıştım,evet buna katılmıştım mutlu bir anınızı gösteren resminizi yolluyordunuz ama kazanmamıştım ki..her hafta düzenli takip etmiştim listeyi,dedim hemen bakayım..aaaa bir de baktım ki meğersem temmuz son hafta kazananlarda varmışımmm aceleyle bakmışım demek ki.....,birsürü bisküvi,bizim mutfaktan çorbalar,mercimek köftesi harcı,çıtır tavuk harcı,köri sos,yine yoğurda karıştırılan bir sos...oğlan havalara uçtu tabii..hiç ama hiç beklemediğim hediye oldu ülkerden,sevincimi paylaşmak istedim:))))

kızlar,
ben izmirdeyim..kuzenim istanbulda,onun için katılmıştım ama toplantısı çıkmış..gidemiyor..eşiniz veya siz veya gitmek isteyen 1 kişi varsa,hemen aşağıdaki bilgiler lazım...özelden dönerseniz bilgileri doldurup yollamam gerekli..yoksa yanacak..maç bu cuma imiş.

gelen mesaj:

Tebrikler!!

Biletlerinizi maç günü Abdi İpekçi Spor Salonu'nun bahçesinde bulunan Türkiye Basketbol Federasyonu'nun danışmasından alabilirsiniz.

Lütfen aşağıdaki bilgileri doldurarak bu maili cevaplayınız.

İsim:
Soyisim:
Telefon No:

benim bildiğim cococola ramazanda kullanmadığın kapak puanları agustos 15 den sonra normal puanların usdune ekleniyo yanmıyo arkidişler ben öyle okumuşdum ama iyice bakının yinede isderseniz benimde puanım var öyle okudumu hatırladım için kullanmıyorum puanımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…