Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Pandanın dondurma yarışmasında gerçekten isteyince oluyormuş en fazla 67350 yaptım çok şükür

selamlarrrr kızlarrr

bi süre yoktum hem burda hem yarışmalarda..bu hafta bizim ikizlerin 1. yaş günlerini kutladık..çok yoruldum halada kendime gelemedim ama değdi valla çok güzel olduu..rabbim bahtlarınıda güzel eylesin inşallah..

şöyle bir geçmişe baktım neler kaçırmışım diye..gülay maşallah yine şansın yerinde tebriklerr..

pamukannnesi karar verdim bundan böyle yazmalı yarışmalarda banada yardım edeceksin burda sen varken ben boşa kafa patlatıyorum şaka bi yana bravo valla tebrik ediyorum seni..bende edebiyatım iyi sanaıyomuşum ama anlaşılan o ki sandığım gibi iyi değilmiş kendimi kandırmışım bunca zaman

kazanan diğer arkadaşlarıda tebik ediyorum..kazanamayanlarıda teselli etmek isterdim ama diyecek bişey bulamadım şuan :44: kısmet diyelim ne yapalım artık uğraşmaya devam

cnm tşk.. olur mu ya aşk olsun.. eminim sende çok iyisindir, insanın kısmetinde varsa oluyo işte.. bu arada doğum günü resimleriniz harika.. çok uğraşmış emek vermişsin belli, ama değmiş.. unutulmayacak bi gün olmuş ana kız tokanıza,oğlunun da papyonuna bayıldımmm maşallah diyeyim onlara... daha nice yaşlara inş.. bi de sormadan duramıcam, hediyeleriniz vardı galiba misafirlere, pembe mavi çözemedim ben onları ya, çatladım meraktan :))

Son düzenleme:

sağol canım benim

valla canım neyi gördün bilmiyorum ama misafirlere hediye olarak sadece yaptırdığım kına anahtarlıkları vardı bindallı lı onları dağıttım :44: neyi gördünki acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…