Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

hep sorca unutuyorum ya kızlar şu omo da en yuksek puanı alanlar arasında çekiliş diyo şuan puanlarınız kaç yane en yuksek ddediği kaç oluyo acaba bilgisi olan varmı

hep sorca unutuyorum ya kızlar şu omo da en yuksek puanı alanlar arasında çekiliş diyo şuan puanlarınız kaç yane en yuksek ddediği kaç oluyo acaba bilgisi olan varmı

valla canım benim 2700 yüksek değil tabiki ama diğer arkadaşlarının ki nasıl onu bilmiyorum

detan cvp b şıkkı caım cok sıkılıyor yarışma hevesim de kalmadı hiç bişi cıkmıyo cıkan gelmiyo

Mr.Maana bilgi yarışması sitesi her ay değişiyo sanırım ödüller bu ayın ödülü ne bulamadım sık sorulan sorular kısmını okursanız daha anlaşılır olur. en hızlı ve en çok doğru cevabı verenler ödül kazanıyormuş baktım da geçen ayın ödülleri baya dolu dolu :) ben uğraşamam ama katılmak isteyen baksın :)

Yarısmalar tek tek bitiyo yenileri baslıyo ama ne gelen var ne giden

ben de burdayımm:)))

bu aralar yarışma çok az..yeni birşeyle henüz karşılaşmadım..sıkıntıdan cartedor türkiye dondurmayı tıklıyorum hergün,bir de tchibo kol çevirmeyi tıklıyorum...hala azimle bıktım ama superfresh devam ediyorum,bitsin artık o da..videoları seyret seyret dur...günlük detan var,dask var,BNP devam
bnp nedir derseniz:
https://apps.facebook.com/bnptiklakazan/?fb_source=search&ref=ts&fref=ts

diğerlerini zaten biliyorsunuzdur..

tchibo da şurda:
Tchibomatik

yarın 15:00 'de tekin acar belli oluyor..bir de sebamed belli olur herhalde,baktım hala belli olmamış..işte böyle..dolanıp duruyorum:))))

kızlar,
benim bu hafta bereketli geçti çok şükür...önce 2 adet maggi geldi ama bana daha önce de gelmişti,içime sinmedi kargocuma verdim..

derken ülker mutlu an dan temmuz son haftası kazanmışım,bakmıştım ama görmemişim,bisküviler,çorbalar,harçlar vb geldi..

derken ülker ducros kareokeden kazanmıştım..cuma onlar geldi..bir sürü baharat,evde hepsini attım..yeni kap alıp,içine koydum onları..

elidor spreyim geldi.

loreal denem kazandım ama henüz gelmedi,bekliyorum

fida filmden oğluşum için t-shirt,şapka kazandım,bekliyorum

ve son olarak https://www.facebook.com/24KitchenTurkiye'den kazandığımı Duygucuğumun sağolsun beni etiketleyince haberim oldu,tamamen unuttuğum bir anket idi,yine sürpriz oldu ki ajandamda gün gün hepsi yazılıdır ama sanırım bunu açıklama tarihi belli değildi not almamışım..resimdekileri yollıcaklarmış,e-mail üzerinden haber vereceğiz yazmışlar.bir de bu gelecek.

Daha ne olsun değil mi? Çok şükür..Bana sürtünün kızlar dicem ama mesajıma dokunun diyim :)))) sizlere de inşallahhhhhh bol bol hediyeler olsun bu hafta diyorum. Bu hafta isteyen herkese inşallah güzel güzel hediyeler çıksın diyorum.

Yarın yeni hafta,yeni başlangıçlar,yeni şanslar..şansın kapılarımızı çalması dileğimle...

kızlar,
yarın sabah 10'da cola kırmızı kasa yeni ürünleri koyacak,ben maalesef o saatte kalkamıyorum!!! oğlan tatilde diye yanıma gelip yatıyor,ben de kıyamıyorum onunla yatıyorum..okul zamanı 6,30 da hayat başlayınca tatilde sapıttık iyicene..ben kesinlikle yetişemem ama düşünenler varsa 10'da coca cola kırmızı kasada olsunlar mutlaka.

https://www.coca-colakirmizikasa.com/

ben topluyorum sureklide nedense hiç yetişemiyorum hiç bişeye ya yarın 10da girsem yinede kapamam herhal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…