Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ben topluyorum sureklide nedense hiç yetişemiyorum hiç bişeye ya yarın 10da girsem yinede kapamam herhal

diğerleri gibi kasmaz büyük ihtimal site sadece o saatte başında olmak yeter sonuçta 2 kapak biriktirmek ile 30 kapak biriktirmek arasında fark çok

Kızlar tat dan arandim az önce hediye paketi kazanmışım yuppiiiii kargom bu hafta içinde gelecekmiş

diğerleri gibi kasmaz büyük ihtimal site sadece o saatte başında olmak yeter sonuçta 2 kapak biriktirmek ile 30 kapak biriktirmek arasında fark çok

ya bak yetişemedim yada stokları doldurmadılar valla gece yuklemişdim kapaklarımı sabah bakdım ki herşey yine 0

ya bak yetişemedim yada stokları doldurmadılar valla gece yuklemişdim kapaklarımı sabah bakdım ki herşey yine 0

Saat 10 da stoklar yenilendi bende dışardaydım telden girip hallettim ama stok az geldi benim aldığımdan 12 tane gördüm

Kızlar profilo sinemalarından çift kişilik bilet kazanmışım yuppiiiiiii bu aralar şansım çok açıldı kapanmaması dileğiyle

Saat 10 da stoklar yenilendi bende dışardaydım telden girip hallettim ama stok az geldi benim aldığımdan 12 tane gördüm

hepsinden varmıydı bende mause alıcaktım kalkmak zorgeldi bi baktım hiç bişey kalmamış bende eşime ve bana 10 tane menü aldım daha öncede yedik hiç sorun olmuyor bitmeden alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…