ara sor canım bana da msj gelmişti ama ne gelen oldu ne giden aradım getirdiler adresi tam girmemişler
Selam kızlar
Sudenazcım bebişlerin kıyafetlerine bayıldım. 21 Ekim de de benim oğlumun doğum günü var yardım isticem sendenAllah sağlıklı, mutlu , başarılı uzun ömürler nasip etsin ikisine de. Geçende yazacaktım sudenaz yok görünmüyor diye. Demekki doğum günü hazırlığı varmış.
Chemcat valla yokluğun acayip belli oluyor forumda. Bir an önce taşında gel şekerim.
Sevimlikedim kazandığını görünce haber vereyim dedim. Güzel günlerde kullan hediyeni.
Ben acayip üşeniyorum yarışmalara katılmaya valla katıldığım birşeyde yok artık. İnternetim nedense acayip yavaşladı zaten pc bozuk benim ekranı kırıldı. Tv ye bağlayıp giriyorum. Şu sony den bi laptop kazansam hiç fena olmaz hani
Kazanan herkesi tebrik ederim.
slm
1 tanecik coca cola açma halkası koduna ihtiyacım var mc donalds menü alacağım da borç verebilecek var mı? :26:
bende var ama 2,5lt lik olanların kapakları araştırdım sanırım onlar geçmiyor çözemedim ben zaten onu
sürat kargo ile geliyor
kızlar,
benim bu hafta bereketli geçti çok şükür...önce 2 adet maggi geldi ama bana daha önce de gelmişti,içime sinmedi kargocuma verdim..
derken ülker mutlu an dan temmuz son haftası kazanmışım,bakmıştım ama görmemişim,bisküviler,çorbalar,harçlar vb geldi..
derken ülker ducros kareokeden kazanmıştım..cuma onlar geldi..bir sürü baharat,evde hepsini attım..yeni kap alıp,içine koydum onları..
elidor spreyim geldi.
loreal denem kazandım ama henüz gelmedi,bekliyorum
fida filmden oğluşum için t-shirt,şapka kazandım,bekliyorum
ve son olarak https://www.facebook.com/24KitchenTurkiye'den kazandığımı Duygucuğumun sağolsun beni etiketleyince haberim oldu,tamamen unuttuğum bir anket idi,yine sürpriz oldu ki ajandamda gün gün hepsi yazılıdır ama sanırım bunu açıklama tarihi belli değildi not almamışım..resimdekileri yollıcaklarmış,e-mail üzerinden haber vereceğiz yazmışlar.bir de bu gelecek.
Daha ne olsun değil mi? Çok şükür..Bana sürtünün kızlar dicem ama mesajıma dokunun diyim :)))) sizlere de inşallahhhhhh bol bol hediyeler olsun bu hafta diyorum. Bu hafta isteyen herkese inşallah güzel güzel hediyeler çıksın diyorum.
Yarın yeni hafta,yeni başlangıçlar,yeni şanslar..şansın kapılarımızı çalması dileğimle...
Kızlar sabah mng kargodan mesaj geldi. Bu saate kadar kargom gelmedi. Niye gecikti acaba ? Içindekini de bilmiyorum:44:
Kizlar.MAGGI.ULKER DUCROS VE SUPER FRESH 3ude gelmmedi bana.umudumuyitirmek uzereyim.kazandim sonucta ama gelmefi hicbirisi....
mng den cebime mesaj geldi..kargonuz var,getirilecek diye..birkaç arkadaş daha aynı şeyi yazmış...bu loreal deneme ürünü olmasın?mucizevi takvimde form doldurmuştuk hani..
defans tan kazandın mı canım. Mng getirdi benim defansı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?