Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kizlar Koctas Promosyon kodu olan varmi acaba.yardimci olurmusunuz kizlar.kizim icin gardirop alacagim.promosyon kodunu nasil bulabilirim..ozelden gonderirseniz svinirim

Son düzenleme:
kızlar az önce aras kargo aradı.çalıştığım için evde değildim tabiki.komşuma bıraktılar.ama çok merak ettim ne geldi diye.azıcık araştırdım meğerse ben pastelden dudak balm kazanmışım.bide listeye baktım sözde sabah göz ucuyla.demek görmemişim.çok sevindim şansım açıldı azıcık galiba.bu arada çok hızlılar 24 saatte hem sonuçları açıkladılar hem elime ulaştı

ALCATEL ONE TOUCH TR ‏@Alcatel1touchTR 3 dk

Bugün ALCATEL ONE TOUCH kazanma günü! Haydi hesabımızı takip edin, yarışmamıza katılın ALCATEL’den ONE TOUCH STAR kazanma şansını yakalayın!

süperfresh uygulaması katılım koşullarına göre 2 gün önce bitmiş fakat sayfada hala uygulamanın duyurusunu yapıyorlar ya uzatıldı ama hiç böyle bir açıklama yok ya da insanları boşuboşuna oyalıyorlar. bnp tıkla kazan da 8 ağustosta bitmiş hala uygulama devam ediyormuş gibi onlar da duyurusunu yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…