Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kadınlar ne isterden paketim geldi. bana büyük boy domestos çamaşır suyu göndermişler başkalarına bulaşık deterjanı gitmişti. herkese farklı galiba bu hafta bişe gelmemişti pek, kocaman paketi görünce sevindirik oldum

bugün mü geldi canım kardeşiminki daha gelmedi,ikinci anketten kazandın di mi.güle güle kullan bu arada :)

5. Gün Kazananları

1-Veli Gökkaya
2-Eymen Balcı
3-Nedim Sargın
4-Nermin Meto
5-Fatma Koca
6-Ramazan Kılınç
7-Ayçanaz Altan
8-Muammer Bakan
9-Gülsüm Büşra Canlı
10-Sümeyye Özten
11-LuckyLucky Winner
12-Gamze Gök
13-Dilek Demirci
14-Cahit Balcı
15-Ya Nasip
16-Merve Onur
17-Çiğdem Şekeroğlu
18-Ferman Aydemir
19-Duygu Sevinçelli Kasap
20-Meliha Aydın
21-İlha Erdem
22-Aslı Şahin Karadoruk
23-Tuğba Karaaslan
24-Fulya Yazgı Gögerçin
25-Zeynep Ok
26-Ayşenur Erek
27-Kaan Güler
28-Şefikanur Büyüksarı
29-Ali Kımışoğlu
30-Eren Yaşar

maggi

maggi dün kazananlar...

5. Gün Kazananları

1-Veli Gökkaya
2-Eymen Balcı
3-Nedim Sargın
4-Nermin Meto
5-Fatma Koca
6-Ramazan Kılınç
7-Ayçanaz Altan
8-Muammer Bakan
9-Gülsüm Büşra Canlı
10-Sümeyye Özten
11-LuckyLucky Winner
12-Gamze Gök
13-Dilek Demirci
14-Cahit Balcı
15-Ya Nasip
16-Merve Onur
17-Çiğdem Şekeroğlu
18-Ferman Aydemir
19-Duygu Sevinçelli Kasap
20-Meliha Aydın
21-İlha Erdem
22-Aslı Şahin Karadoruk
23-Tuğba Karaaslan
24-Fulya Yazgı Gögerçin
25-Zeynep Ok
26-Ayşenur Erek
27-Kaan Güler
28-Şefikanur Büyüksarı
29-Ali Kımışoğlu
30-Eren Yaşar

dermolica dan kazandığım ürünüm gelmedi hala benim gibi gelmeyen var mı 1 ay oldu ya tam :44:
bir de denedim biliyorumdan ariel profesional da gelmedi bazı firmalar çok hızlı bazıları da kaplumbağa gibi maşallah.

çakıştık özge... :))) en sonunda bişiy kazandım yaaa şeker katkısı yazan arkadaşlar sağolsun :)))

Ben de kazanmışım

haberlerde somali'de 29 bin çocuğun açlıktan öldüğünü 2 milyon insanında ölmek üzere olduğunu söyledi RABBIM yardımcıları olsun kimileri iftarda sofraya gelen yemeği beğenmiyor sizin beğenmediğiniz o yemek onların hayali... LÜTFEN ! Dua Edelim LUTFEN Duyarli olalim LUTFEN Yardim edelimm

bu yaziyi yazarak topigi rahatsiz etmis olabilirim.. ama bu benim insanllik gorevim...

TURKCELL, VODAFONE VE AVEA tüm hatlardan
“ACLIK” yazıp 5777`ye SMS göndererek, 5 TL bağışta bulunabilirsiniz. ( kimseyokmu )

SMS yoluyla: Tüm operatörlerden 2868’e boş mesaj atarak 5 TL’lik bağış yapılabilir.( turk kizilay)

bu yazi ne kadar cok dagitirsaniz .katkimiz bi o kadarda cok olur.. INSALLAH ... tesekkurler

aynı haberleri izleyen okuyan insanlar deniz fenerini de çok iyi bilir... kimse yokmu kuruluşu da deniz fenerinin yeni adıdır... kızılaya da güvenen varsa buyrun yapın bağış...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…