Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kizlar super freshe hic heveslenmeyin ilk hafta kazandim lahamacun cok kotuydu bi tanr zor yedik annemle sonra o gun atkadasimla mantiyi yiyelim.dedik yarim saat hasladim yine.de sertti hmuru cok kalin yanu bi boregi guzel sadece.

kızlar bir şey sorcam omo her ay hangi gün çekiliş yapıyor bide omoya her gün girmek puan getiriyormu

omo şuan sistemini değiştirdiği için bende anlamadım ne zaman yapıldığını..önceden ay başında bir kere çekiliyordu..milli piyango çekilişiyle ev aletleri,şirket içi çekilişlede omo bakım seti veriyordu..ama şimdi şartlarda haftalık çekilişle 15 kişiye bakım seti..aylık çekiliştede 1 kişiye çamaşır makinesi veriyorlar..çok kıstıladılar herşeyi..kazanmak zorlaştı anlıycağın..hergünn girmek çekiliş hakkını artırmıyor..sadece o rozetleri alarak yaparsın..

arkadaşlar rodi mood da 100 tl alışveriş yapana 100 tl hediye çeki kampanyası devam ediyo mu bir de yararlanan var mı memnun mu rodi ürünlerini pek kaliteli bulmuyorlar

Sabancı güvencesi ve avantajlı fiyatları ile yeni tutkunuz haline dönüşecek Kliksa'ya ücretsiz üye olun hediye kazanın.
30 Eylül'e kadar Kliksa'ya üye olup mail adresine gelen aktivasyon mailini onaylayan her 20. kişiye Silicon Powr 8GB USB Bellek hediye.

Sizi Bay Hayır ile tanıştırmak istiyoruz. Her şeye olumsuz yaklaşan ve "hayır", "olmaz", "mümkün değil" gibi cevaplar veren Bay Hayır sizce bu defa neye hayır diyor?
Tahmininizi apın 5 iPad mini'den birini kazanma şansı yakalayın
Bu Adam Neye Hayır Diyor?

kızlar bu iletiye tıkladım telefonunuza gelecek onay kodu falan demiş , sakın ha böyle şeylere bulaşmayın abonelik başlatıp sizi deli gibi soymalarına sebep olursunuz , thirdparty şirketlerin oyunları bunlar , yani GSM operatörü ile anlaşıp size şarkı oyun vs satarken aylık abonelik bedelleri ve almadığınız bir dünya hizmetin parasının talefon faturanıza veya kontörlerinize yansıtmaları demek oluyor, bir GSM firmasında uzunca bir zaman bu işlerle uğraştım çoğu müşteri hattını iptal ettirdi çünkü iptal etsek de çekmeye devam ediyorlardı aman diyim telefonlarımızı sağa sola yazıyoruz tamam ama onay kodu vs görürseniz uzak durun

kızlar coca cola bugün saat 10:00 da yenilenicekti sabahtan beri bekliyorum yenilenmedi ben mi kaçırdım ya:26::26:

nasıl ya iki saat nasıl saat 9 da değildiki 10 da yenilenicekti inanmıyorum sabahtan beri boşuna bekledim her saniye baktım stoklarda bir şey göremedim ben ya

zaten saat onda yenilenmiş, renk degiştiren saat varya ondan iki tane koymuşlar demek istedim. bende bekledim ama göremedim.

nasıl ya iki saat nasıl saat 9 da değildiki 10 da yenilenicekti inanmıyorum sabahtan beri boşuna bekledim her saniye baktım stoklarda bir şey göremedim ben ya
ben gecen pazrtesi site de bakınıyodum öyle saat 5ti sayfayı yeniledim bi anda stoklar yenilendi ve saniyesinde uçtu program yazmışlar o şekilde alıyolarmış yani coca cola gün içinde yenilese de biz farketmeden bitiyo :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…