evet superfresh bitti açıklamalara göre ama hala devam edin diye reklamı geliyor..aman ben bıraktım artık superfreshi..ilk 2 hafta çok düzenli katıldım ama çıkmadı..belki çatal bıçak çıkar..onda herhalde bütün katılanlar arasından olur değil mi çekiliş?
kızlar bir şey sorcam omo her ay hangi gün çekiliş yapıyor bide omoya her gün girmek puan getiriyormu
https://www.facebook.com/ffturkiye/app_194897780660004
pamukannesi bu yarışma tam senlikişin ucunda da 3000tl lik alışveriş kuponu var hadi bakalım pamuk eller klavyeye
Sizi Bay Hayır ile tanıştırmak istiyoruz. Her şeye olumsuz yaklaşan ve "hayır", "olmaz", "mümkün değil" gibi cevaplar veren Bay Hayır sizce bu defa neye hayır diyor?
Tahmininizi apın 5 iPad mini'den birini kazanma şansı yakalayın
Bu Adam Neye Hayır Diyor?
kızlar coca cola bugün saat 10:00 da yenilenicekti sabahtan beri bekliyorum yenilenmedi ben mi kaçırdım ya:26::26:
yenilenmiş, ben de bekledim ama malesef, hicbirsey göremedim, iki saat koymuşlar o da anında gitmiş
nasıl ya iki saat nasıl saat 9 da değildiki 10 da yenilenicekti inanmıyorum sabahtan beri boşuna bekledim her saniye baktım stoklarda bir şey göremedim ben ya
zaten saat onda yenilenmiş, renk degiştiren saat varya ondan iki tane koymuşlar demek istedim. bende bekledim ama göremedim.
mp3 player kulaklık ve flas diskte stok yenileme yapmamışlar yani öylemi
ben gecen pazrtesi site de bakınıyodum öyle saat 5ti sayfayı yeniledim bi anda stoklar yenilendi ve saniyesinde uçtu program yazmışlar o şekilde alıyolarmış yani coca cola gün içinde yenilese de biz farketmeden bitiyo :snasıl ya iki saat nasıl saat 9 da değildiki 10 da yenilenicekti inanmıyorum sabahtan beri boşuna bekledim her saniye baktım stoklarda bir şey göremedim ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?