Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Az önce ardanın mutfagından aradılar hiic hatırlamıyorum ne olarak katıldıgımıı İstanbul maslak ta yemek yapacakmışız randevu alacaklardıda ben dedim katılmayı dusunmuyorum kazandımda bide katılmıyorum bendeki havada 1500

yarışmaların içerikleri iyicene değişiyor..1 tane birşey verecek;onu beğen,şunu beğen,3 ürün beğen paylaş,sitesine üye ol,twitter da paylaş artı 1 çekiliş hakkı..blogunda paylaş artı 3 çekiliş hakkı..ay nedir bu böyle!!!!!! öyle olan hiçbirşeye katılmıyorum..dakikalarca uğraş dur,sonra versinler 1 hediye..o da tanıdığına gitmez ise,şansın olur belki..

bir de şimdi sayfanda paylaş,arkadaş listene beğendir devri başladı..o da tuhaf....

bir de hani cem bioletti var,kek kalıbı veren..özelden yazıştık şartları hk.kazanmanız için listenizi davet edeceksiniz ve çoğu sayfayı beğenmiş olacak dedi...yani fake hesaplı kampanyacılara gün doğdu...zaten kazananların isimlerine bakınca birkaç tanesi aynen buna uyuyor..belki listesinde var 2000 kişi,o kazanmıyacak da kim kazanacak..

ben sanırım firmaların direk yaptıkları çekilişlerde şanslıyım..yani soru sorup cevap yolllanıyor ya hani..işte onlarda genelde bugüne kadar hep onlardan kazanmışım baktım da..bir de ilk 10,ilk 20 'ye olanlarda kazanabiliyorum..gerisi yok ..

bu arada panda dondurmanın yeni oyununa baktınız mı? dondurmalar altında saklı stick bulmaca..sayfanın açılmasıyla bit kadar dondurmaların görünmesi ve yok olması bir oldu!!!!! ve ardından hakkınız bitti dedi..mikroskobik dondurma koymuşlar,1 saniyede yok oluyorlar..

kadınlar ne ister oyununa gelince..hergün mü oynanacak? 6 ürün dolana kadar mı oynanacak acaba?

bu arada haftasonunda bana mercedes'den şapka ve yelek geldi..ama kazananlar listelerine dönüp baktım,hiçbirinde adım yok..ne yapmıştık ki acaba? bulamadım onu da..

loreal denem boyu hala gelmedi.

şimdilik haberler böyle.

kızlar kismetse bu hafta doğumum olacak.heyecanlıyım,normal mi yoksa sezeryanmı belli değil ama heyecanım var.ilk bebeğim olacak,tecrübem sıfır..

benimde gözümde mp3 vardı ama puanım yetmedi merekila bu stoklar her gün sabah 10 damı yenileniyor yoksa haftada 1 mi

yok berenim haftada bir yenileniyor
şu cola da ne stresmiş... ne kapak biriktiriyorum, ne hediye alma stresine giriyorum öffff

biz coca kesinlikle içmiyoruz sadece eşimin işyerinde her çarşamba cola veriyorlarmış o da bulaşıkçıya rica etmiş saolsun o topluyor arada bide ufak tefek kargodan çok gelen şeylerden yada işime yaramayan şeyleri yolluyorum ona ben sadece alma stresine giriyorum.Bide babamların yan büfede gençler içiyorlarmış tenekeleride oraya bırakıyorlarmış babam saolsun çok biriktirdi bana o şekilde

kızlar kismetse bu hafta doğumum olacak.heyecanlıyım,normal mi yoksa sezeryanmı belli değil ama heyecanım var.ilk bebeğim olacak,tecrübem sıfır..

canım,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..Tadını çıkart,merak etme herşey yoluna giriyor..bir de bakmışın ki büyümüş:)))) tekrar hayırlı doğum diliyorum..ikinizde sağlıkla,sıhhat ile birbirinize kavuşun inşallah.

canbebenin yarışmasına katıl mutlaka..1 senelik bez veriyor.

https://www.facebook.com/canbebe?fref=ts
http://www................/canbebe-yarisma

çözemedim...3 hak veriyor,sonra tek hak veriyor..form yok,öylesine takılıyorum..

3 hakla 6 farklı ürünü bulmak gerekiyor 6 ürünü bulunca da sıralamada 100 ve katlarındaysanız hediye sepeti kazanıyorsunuz yani epey zor fakat ben dünden beri uğraşıyorum az önce 100'ün katlarına denk geldim şansa hediye sepeti kazandınız dedi ve forma git yazısı vardı bende formu doldurmak için tıkladım ve sayfa dondu form filan çıkmadı yani o kadar uğraş 6 ürün toplamayı ve 100. sırada olmayı başar ve sonuç 0

zaten sayfasında çok kişi senin gibi sayfa dondu falan demiş.fotosunu çekip yollıcaklarmış.keşke sende çekseydin.

canbebe de sayfayı beğenmiş olmama rağmen sayfayı beğen diyor ve ilerlemiyor sizde de böyle olan var mı

canım çok teşekkür ederim.bu arada can bebeye girdim ama yarışmamız sona ermiştir yazıyor..

kızlar şuan cocacola kırmızı kasada ıpod suffle var gümüş renk stok 36 diyor..öylesine bakmıştım..habersiz herhalde..1000 puanı olan kapsın..malesef benim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…