Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ilk zmnlar kulaklık tshrt oldugunda bende alabilmistim ama şimdi zor şansın varsa alablrsin ben mc menülerinde harcıyorum:d

kızlar ilk defa bende bişey kazandım liv hospitıldan bedava göz muaynesi

Günaydın kızlar forum çoook sessiz bu aralar. Bende 2 gündür bilgisayarı açmıyorum hiç canım istemiyo :) Bugün İNCİ'nin çantanda ne var yarışması açıklanacak katılan varsa haberi olsun.

kızlar coca colayı bugün bekledim yine flash disk aldım 8 gb 2 tane alıcaktım sepete ekle dedim uyarı çıktı giriş yapınız diye halbuki giriş yapmıştım coca cola rezillik yani allah tan bir tane flash alabildim ayrıca saniyede bitiyor ürünler saniyede

bende ablama mp3 aldım kendimede flash alıcaktım stokta kalmadı artık haftaya dedim :26:

kızlar bu cosmo hom yarışma yapmıştı 1 ay önce ilk 3 kişiye ydi hediye kazandım ancak hediyemi göndermiyorlar sayfalarına yazıyorum gelmedi diye mesajlarımı siliyorlar o kadar da sevinmiştim kazandığıma hepsi yalancı bunların

bu arada dün bende coco colayı bekledim..ama son anda face sayfasında okudum..dün için alışveriş stoğu yenilenecekti..aslında en önemlisi bunu bilmek yoksa diğer katagorilerde beklersen boşa beklemiş oluyosun..bende alışvriş sayfasını açtım saat tam 10 da stoklar geldi gördüm ama ilk tıkladım giriş yapın dedi yaptım..hala stoklar vardı..kalemlik ve kablo toplayıcı attım sepete ama alamadım

neden diye soracaksanız bilmediğim için ben sevinirken ilk seferde aldım diye.girdim sepete onay dedim..birde ne göreyim bu ürünler stokta yoktur diyor meğersem sepete attığın gibi hemen onayda vermeliymişsin..sepete atsanda diğerleri alabiliyormuş..bende rahat rahat takılıyodum sonrası ise fosss

bugün girmemiştim zaten..face sayfalarında çarşamba ve cumada stok yenilemesi olduğunu yazmışlardı ama hangi kategori olduğunu unuttum şimdi..

https://www.facebook.com/incideri?fref=ts

kazananlar

soyadı özkan olan var,sudenaz ailede keziban var mı?

pamukannesi listeyi yolladım canım ama yoksun ( duygucum,bulut veya eser de yok (

saol cnm... ben katılmamıştım zaten kuzenim katılmıştı o da yok... çektiğim fotoların hiçbiri dereceye girmedi bu zamana kadar... o yüzden hiç olmazsa katılmıyım dedim de sonradan moralim bozulmasın

şu cola da ne stresmiş... ne kapak biriktiriyorum, ne hediye alma stresine giriyorum öffff

kızlar kadınlar ne isterin mis gibi yeni dönem uygulamasının çözdünüz mü yahu.anca %20 indirim veriyo.katılım koşulları falan gözükmüyor.uygulama hatalı galiba.sürekli çek sepeti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…