yarışmaların içerikleri iyicene değişiyor..1 tane birşey verecek;onu beğen,şunu beğen,3 ürün beğen paylaş,sitesine üye ol,twitter da paylaş artı 1 çekiliş hakkı..blogunda paylaş artı 3 çekiliş hakkı..ay nedir bu böyle!!!!!! öyle olan hiçbirşeye katılmıyorum..dakikalarca uğraş dur,sonra versinler 1 hediye..o da tanıdığına gitmez ise,şansın olur belki..
bir de şimdi sayfanda paylaş,arkadaş listene beğendir devri başladı..o da tuhaf....
bir de hani cem bioletti var,kek kalıbı veren..özelden yazıştık şartları hk.kazanmanız için listenizi davet edeceksiniz ve çoğu sayfayı beğenmiş olacak dedi...yani fake hesaplı kampanyacılara gün doğdu...zaten kazananların isimlerine bakınca birkaç tanesi aynen buna uyuyor..belki listesinde var 2000 kişi,o kazanmıyacak da kim kazanacak..
ben sanırım firmaların direk yaptıkları çekilişlerde şanslıyım..yani soru sorup cevap yolllanıyor ya hani..işte onlarda genelde bugüne kadar hep onlardan kazanmışım baktım da..bir de ilk 10,ilk 20 'ye olanlarda kazanabiliyorum..gerisi yok ..
bu arada panda dondurmanın yeni oyununa baktınız mı? dondurmalar altında saklı stick bulmaca..sayfanın açılmasıyla bit kadar dondurmaların görünmesi ve yok olması bir oldu!!!!! ve ardından hakkınız bitti dedi..mikroskobik dondurma koymuşlar,1 saniyede yok oluyorlar..
kadınlar ne ister oyununa gelince..hergün mü oynanacak? 6 ürün dolana kadar mı oynanacak acaba?
bu arada haftasonunda bana mercedes'den şapka ve yelek geldi..ama kazananlar listelerine dönüp baktım,hiçbirinde adım yok..ne yapmıştık ki acaba? bulamadım onu da..
loreal denem boyu hala gelmedi.
şimdilik haberler böyle.
çözemedim...3 hak veriyor,sonra tek hak veriyor..form yok,öylesine takılıyorum..
3 hakla 6 farklı ürünü bulmak gerekiyor 6 ürünü bulunca da sıralamada 100 ve katlarındaysanız hediye sepeti kazanıyorsunuz yani epey zor fakat ben dünden beri uğraşıyorum az önce 100'ün katlarına denk geldim şansa hediye sepeti kazandınız dedi ve forma git yazısı vardı bende formu doldurmak için tıkladım ve sayfa dondu form filan çıkmadı yani o kadar uğraş 6 ürün toplamayı ve 100. sırada olmayı başar ve sonuç 0
yazık workshop giden yok herhalde..yedeklere geçmişler:
https://www.facebook.com/tefalturkiye/app_190322544333196
son 16 ıpod
içim gitti valla 1000 puanım olsa alcakmışım yani
kızlar,
tchibo kol çevirme oyunu bana sadece puan veriyor..sonunda da sanırım %20 indirim verecek..sayfasına bakınca bazıları şunu kazandım,şunu tutturdum diye mesajlar yazmış..tchibo da sizi arayacağız demiş..nasıl oluyor ki? bana sadece puan veriyor.
kadınlar ne isterin oyunu sinir etti beni yine kazandım yine form gitmedi bu sefer kazandığıma dair sayfa görüntüsünü aldım ama işe yarayacağını sanmıyorum çünkü birsürü kişiye böyle olmuş sayfaya yazmışlardı fakat koskoca firma bütün yorumları silmiş ortada hakaret yok sadece kazandıklarını ve formun gitmediğini yazmışlardı ama hepsi silinmiş. buarada indirim çeki kazanıldığı zaman form sorunsuz gidiyor
hay allah yaaa..yorumları neden silerler ki!!!!!
tchibo açıklaması için sağol canım,ben de puan toplayanlardanım:))) belki yazıyı da tuttururuz:))
tefalden beni de aradılar, ardanın mutfağında ne işim var..kek kalıbı ver, tava ver..
bunu söylediğin iyi oldu canım
benimde kardeşim olcak onun için istedim
sağol canım
kardeşin mi olacakhayırlı olsun ne güzel 93 lüsün sanırım benim de senin yaşındayken kardeşim olmuştu anneme bişey olacak diye çok korkmuştum ama annem gençleşti evimiz neşelendi renklendi kardeşinle beraber güzel günler görürsünüz inşallah
bu arada tchibo da bazılarına hediye bazılarına indirim şeklinde baştan belli olarak çıktığını düşünüyorum (nası bi cümleyse o) yani bana hergün 100 puan geliyorhediye çıkmaz heralde ama burada kazanan arkadaş da olmuştu alışveriş yapacağımı da düşünmüyorum ya neyse bi belli olsun da :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?