Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

aynen canım ben zaten siteye üye ol diyenlere hiç katılmıyorum...kitap dışındaki beğen paylaşlarda çok fazla katılım yapmıyorum..dediğin gibi sıkıcı olmaya başladı..bu arada şimdi aklıma geldi.senin adını fida film kazanalarda gördüm haberin varmıydı canım

çözemedim...3 hak veriyor,sonra tek hak veriyor..form yok,öylesine takılıyorum..

ben bir kaç kez oynadım en fazla 5 marka topladım ama sonra form çıktı sorunsuz doldurdum ben. birde %20 kod verdi :)napcaksam artık.. bişiycik anlamadım :44::44:

son 16 ıpod

içim gitti valla 1000 puanım olsa alcakmışım yani

keşke o kadar puanım olsa ama yok canım((
kırmızı kasanın ilk zamanlarını hatırlıyorum da,herşey öylece dururdu..kimse birşey olmazdı..şimdi ise aynen money club card salı günleri gibi oldu..millet başında bekliyor..ben zaten bakamıyorum bile..kablosuz mouse alsam yetecek bana o da ancak okullar açıldıktan sonra tabii koyarlarsa..

evet canım,fida filmden şapka ve t-shirt geldi,direk oğlana yaradı tabii :)))

kızlar,
tchibo kol çevirme oyunu bana sadece puan veriyor..sonunda da sanırım %20 indirim verecek..sayfasına bakınca bazıları şunu kazandım,şunu tutturdum diye mesajlar yazmış..tchibo da sizi arayacağız demiş..nasıl oluyor ki? bana sadece puan veriyor.

kadınlar ne isterin oyunu sinir etti beni yine kazandım yine form gitmedi bu sefer kazandığıma dair sayfa görüntüsünü aldım ama işe yarayacağını sanmıyorum çünkü birsürü kişiye böyle olmuş sayfaya yazmışlardı fakat koskoca firma bütün yorumları silmiş ortada hakaret yok sadece kazandıklarını ve formun gitmediğini yazmışlardı ama hepsi silinmiş. buarada indirim çeki kazanıldığı zaman form sorunsuz gidiyor

3 tchibo yazısını bulunca hediye veriyor ben de şimdiye kadar sadece puan toplayanlardanım

hay allah yaaa..yorumları neden silerler ki!!!!!

tchibo açıklaması için sağol canım,ben de puan toplayanlardanım:))) belki yazıyı da tuttururuz:))

tefalden beni de aradılar, ardanın mutfağında ne işim var..kek kalıbı ver, tava ver..

tefalden beni de aradılar, ardanın mutfağında ne işim var..kek kalıbı ver, tava ver..

beni de aradılar maslaktaymış ne işim var saçma sapan .... sinir oldum , gidip yemek yapacakmışım orda bir de :)) sonra da kurulup yiyecekler malzeme de bizdendir kesin !! alem uyanık olmuş koskoca firmanın ayıbına bak sen ben istersem ararım dedim kapattım .. kadınlar ne ister den 6 lı set kazandınız dedi form doldurdum hata oluştu dedi , ekran görüntüsünü sayfaya mesaja attım cevap yok :))) artık vakit harcamayalım bence bunlarla gördüğünüz gibi alay ediyorlar :)) zaten sinirlerim çok bozuk günlerdir bir sürü insanın acımasızlığına maruz kaldım bir şekilde , en yakınımızda olanlarda bile vicdan kalmamışken elin firmasından ne bekleyeyim ki diyorum artık dünyanın çivisi çıktı sonumuz hayır olsun çok canım sıkkın çokkkkk (( o nedenle birkaç gündür katılamıyorum moralim düzelir diye bi gezineyim dedim hepinize bol şanslar yine de

bunu söylediğin iyi oldu canım
benimde kardeşim olcak onun için istedim
sağol canım

kardeşin mi olacak hayırlı olsun ne güzel 93 lüsün sanırım benim de senin yaşındayken kardeşim olmuştu anneme bişey olacak diye çok korkmuştum ama annem gençleşti evimiz neşelendi renklendi kardeşinle beraber güzel günler görürsünüz inşallah
bu arada tchibo da bazılarına hediye bazılarına indirim şeklinde baştan belli olarak çıktığını düşünüyorum (nası bi cümleyse o) yani bana hergün 100 puan geliyor hediye çıkmaz heralde ama burada kazanan arkadaş da olmuştu alışveriş yapacağımı da düşünmüyorum ya neyse bi belli olsun da :)

evet canım kardeşim olacak o kadar sevinçliyim ki dediğin gibi eve neşe getirecek inşallah son 37 gün kaldı. Güzel dileklerin için teşekkür ederim canım

kızlar yarın coca cola kırmızı kasada coca cola dükkanındaki ürünler yenilenicek bilginize benim puanım yok maalesef bari sizkapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…