Necicim daha önce arkadaslar anlatmıştı ya görmedin galiba neyse bende anlatayım omo kadınlar kulübüne kayıt oluyorsun sonra yanında yıldız işareti olan makaleleri paylaşıyosn sonra konu felan acıyon yada konulara yorum yazıyosun çekiliş hakkı kazanıyosun eger şansın varsa kazanıyorsun .... herkese merhaba eve geldim işler yogun temizlik vs. Taşındım yeni evime iki çocuk vakit kalmıyo ama arada bakıyom ev düzene girince daha sık ugruyucam kib öptm
bayanlar ya size bişey danışıcam.. huggies bi ara kampanya yaptı numune isteyin falan diye form dolduran herkese numune veriyodu.. 3 ay falan önce doldurdum form 10 gun sonra gelir yazdı ekranda ama hayla gelen giden yok.. 1.5 ay once facesine bı bakıyım dedim kımseye yollamamıslar herkes yazmıs yönetici cevapladı sırayla gönderım yapıyoruz talep cok yazmıs..
hayla gelen giden yok sizlerden alan oldumu yada acıklama yaptılarmı huggiesden.. dogum cantası ıcın istemiştimm..
hiç bişeye katılmak içimden gelmşio şansım yok hiç şuandada çok ağrım var kızlar zor duruyorum eşimde işde2 gundurde gogus umun altındaki kemiklerin oralar mosmor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?