Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kazandığım haribo paketim dün geldi içinde 11 adet vardı başka gelen oldu mu kaç adet vardı içinde? içinden alınmış gibi geldi bana:44::44: kapalı paket değildi çünkü

kazandığım haribo paketim dün geldi içinde 11 adet vardı başka gelen oldu mu kaç adet vardı içinde? içinden alınmış gibi geldi bana:44::44: kapalı paket değildi çünkü

tebrikler öncelikle banada 11 paket geldi .kapalıydı benim paket belki sizinki taşınırken öyle açılmıştır.ben iki paketini kargo görevlisine verdim eksik yok yani tam herkese öyle gelmiş.

Son düzenleme:

bana da 11 paket geldi...
ama benim kutum açılmamıştı... kapalı bantlıydı...

tebrikler öncelikle banada 11 paket geldi .kapalıydı benim paket belki sizinki taşınırken öyle açılmıştır.ben iki paketini kargo görevlisine verdim eksik yok yani tam herkese öyle gelmiş.

cnm tbrkler.. :)
ya bişey sorcam iki paketini vermişsin sen kuryeye.. bende vermek isterim de çekiniorum ya, bişey demiolar mı....
ya da ne deyip veriosun...
bende dağıtmayı çok severim.. ama ne bileyim konuya giriş yapamıorum.. :18:

ay niye çekineceksin ki zaten bana hep aynı kargocu geliyo tanıdı adam artık dur abi beklede sana da vereyim diyorum mutlu oluyor iki kişi olduklarından hep iki tane veriyorum.Hatta ne zaman kargodan gelen şeyleri birilerine dağıtsam ya mutlu bi haber alıyorum ya bi yarışmadan kazanıyorum bişeyler oluyor işte

bana da genelde aynı kargocu gelio ama adam asık suratlı bişey....
kaşlarını çatıyo, oflaya puflaya beklio imza atmamı falan..
böyle olunca da insan çekinio haliyle
vereceği tepkiyi tahmin edemiosun çünkü...
hoş bu zamana kadar haribo dışında dağıtabileceğim bi hediye gelmedi ama neyse

canım mesaj kutuna bakar mısın

ay bizimde aras kargo öyle zaten oda binde bir geliyor onda da bitimi bile vermiyorum
ama yurt içi ile mng çok iyiler geçenlerde çok yanmış su istedi bende coca cola verdim ama abi bidahi gelişinde kapaklarını bana getir olur mu dedim saolsun sonrakinde 1 avuç kapak getirdi

canım öncelikle teşekkürler bana genelde aynı kurye geldiği için samimi olduk kargoculardan başka pek gelen yok eve benim kızım abi abi ne getirdin diye koşuyor kapıya dolayısıyla kızımı severken bende sordum sizin çocuğunuz varmı diye var deyince paketi açtım götürürsünüz çocuğunuza dedim çok sevindi ben genelde hep veriyorum albeni geldiğinde felanda vermiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…