bnmde 2 aydan fazla oldu banada gelen giden yok ama cvp aynı yoğunluktan dolayı... vs vs...
kazandığım haribo paketim dün geldi içinde 11 adet vardı başka gelen oldu mu kaç adet vardı içinde? içinden alınmış gibi geldi bana:44::44: kapalı paket değildi çünkü
bende kazanmışım :)https://www.facebook.com/ToyzzShop?fref=ts kazananlar açıklanmış ben kazanmışım dadlugacım senide tebrik ederim
kıza hazırlık yapıyon hee
kazandığım haribo paketim dün geldi içinde 11 adet vardı başka gelen oldu mu kaç adet vardı içinde? içinden alınmış gibi geldi bana:44::44: kapalı paket değildi çünkü
tebrikler öncelikle banada 11 paket geldi .kapalıydı benim paket belki sizinki taşınırken öyle açılmıştır.ben iki paketini kargo görevlisine verdimeksik yok yani tam herkese öyle gelmiş.
cnm tbrkler.. :)
ya bişey sorcam iki paketini vermişsin sen kuryeye.. bende vermek isterim de çekiniorum ya, bişey demiolar mı....
ya da ne deyip veriosun...
bende dağıtmayı çok severim.. ama ne bileyim konuya giriş yapamıorum.. :18:
ay niye çekineceksin ki zaten bana hep aynı kargocu geliyo tanıdı adam artık dur abi beklede sana da vereyim diyorum mutlu oluyor iki kişi olduklarından hep iki tane veriyorum.Hatta ne zaman kargodan gelen şeyleri birilerine dağıtsam ya mutlu bi haber alıyorum ya bi yarışmadan kazanıyorum bişeyler oluyor işte
ay niye çekineceksin ki zaten bana hep aynı kargocu geliyo tanıdı adam artık dur abi beklede sana da vereyim diyorum mutlu oluyor iki kişi olduklarından hep iki tane veriyorum.Hatta ne zaman kargodan gelen şeyleri birilerine dağıtsam ya mutlu bi haber alıyorum ya bi yarışmadan kazanıyorum bişeyler oluyor işte
bana da genelde aynı kargocu gelio ama adam asık suratlı bişey....
kaşlarını çatıyo, oflaya puflaya beklio imza atmamı falan..
böyle olunca da insan çekinio haliyle
vereceği tepkiyi tahmin edemiosun çünkü...
hoş bu zamana kadar haribo dışında dağıtabileceğim bi hediye gelmedi ama neyse
cnm tbrkler.. :)
ya bişey sorcam iki paketini vermişsin sen kuryeye.. bende vermek isterim de çekiniorum ya, bişey demiolar mı....
ya da ne deyip veriosun...
bende dağıtmayı çok severim.. ama ne bileyim konuya giriş yapamıorum.. :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?