Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

https://www.facebook.com/photo.php?...064.1073741825.392268090839663&type=1&theater bi çoğu int.den resim alıp koymuslar birde begendirmeli cıx ben sevmedim

sayfasında yorumlarda yazmışlar..ben de yazdım..fake hesaplar,kampanyacıların oyları ,netten alınan resimler elensin dedim..sayfa herkesle ilgilenmiş,dikkate alacaklarmış..akşam 2 tane ben de çekip yolladım,emek verdim..emek verenleri dikkate alın diye yazdım..ne güzel iş..kopyala,yapıştır,yolla..inşallah dikkat ederler.

benim de bazı kargocularım acayip cins idi ama şimdi hepsi birer melek,harika..evde olmasam hemen arıyorlar kime verelim,kime bırakalım abla diye soruyorlar..benim evde oğlanın okuluna çantasına koyduğumdan dolayı koli koli su bulunur...ayrıca çukulata,kraker,lokum,kurabiye,kek vb...mutlaka kapı girişimdeki ayakkabılığımın önünde paketlenmiş kurabiye,ya da kekim kargocum gelmeden önce hazırdır..1 tane kendisine,1 tane de şöföre..bir de 2 tane buz gibi su veririm,sormam bile sıcakta susamışsınızdır derim hemen..en asık suratlısı bile teşekkür edip alıyor,gülmese bile en azından çok özenli davranıyorlar..ülker mutlu kolimden,ducroslardan vb gelenlerden o an olmasa bile bir sonraki gelişlerine ayırıp mutlaka veririm...pamukannesi gibi ben de aynı şeye inanıyorum,onlarla paylaşmaya başladığımdan beri bereket arttı maşallah daha çok kazanır oldum,batıl inanç da diyebilirsiniz ama inandım..zaten sıcaklarda geliyorlar yazık..su bile ilaç gibi geliyor...hatta yazık yarışmaların isimlerini bile istiyorlar bazen,şimdi çocukları olan 2 kargocum var,onlar için F%F akrostiş yazmaya katıldım,o kadar da tok gözlüler ki,büyük hediye çıkmasın kırtasiye seti çıksın diyorlar..ben de kazanacak olursam,onlara vereceğim..vermeyi çok seviyorum..

bende yurtiçi kargodan çok memnunum ama genç olduğu için çekiniyorum bişeyler vermeye :26:

aramızda nişanlılar vardı yanılmıyorsam
“Mutlu mu, endişeli mi yoksa heyecanlı mı?” Acaba siz nasıl bir gelin olacaksınız?
Eğlenceli testi çözerek hem biraz düğün stresinizden uzaklaşın hem de düğün sonrası Antalya'da güzel bir tatil yapsanız fena olmazdı değil mi?

Kampanya sonunda şanslı 1 kişi “Odeon Tur güvencesiyle” Otium Eco Club Side’de 2 kişilik her şey dahil 4 günlük tatil kazanacak.
Ayrıca şanslı 2 kişi “Odeon Tur Güvencesiyle” Otium Eco Club Side’de 2 kişilik her şey dahil 2 günlük tatil kazanacak.

Siz de hemen testi çözmeye başlayın, arkadaşlarınızı davet edin ve kazanma şansınızı artırın.
http://www................../aris

Türkiye’nin önde gelen hijyenik ped markalarından Helen Harper, yaz aylarının en sıcak günlerinde ‘kumsalda kalanlar’ için ödüllerle dolu yepyeni bir yarışma başlattı.
19 Ağustos – 23 Eylül tarihleri arasında Instagram hesabı üzerinden gerçekleşecek yarışma süresince sıcak yaz günlerinde neden denizde değil de kumsalda olduğunu paylaşan herkes, Helen Harper’ın ‘kumsaldayım’ yarışmasına katılmaya hak kazanacak.
Helen Harper’ın ‘Kumsaldayım’ yarışmasına katılanlar arasında yapılacak çekilişle üç kişi iPad mini kazanma şansı yakalarken, yarışma boyunca her hafta 10 kişi Helen Harper plaj çantası ile ödüllendirilecek. Yarışma süresince hafta içi her gün gençlerin müzik kanalı Dream TV’de saat 15.00’da yayımlanan Beach Party programında ‘Kumsaldayım’ yarışmasına ilişkin bilgi verilecek.

Son düzenleme:
kızlaar bi numara aradı facebook maldivler yarışmasından kazandığımı söyledi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ne yarışmasıydı hatırlayan var mı???? fake bişey çıkmasın

https://www.facebook.com/photo.php?...064.1073741825.392268090839663&type=1&theater bi çoğu int.den resim alıp koymuslar birde begendirmeli cıx ben sevmedim

kızlar bu yarışma beğenili değil..katılım koşullarında jüri seçecek yazıyor..ve kendi çektiğimiz fotolarla..bende bktım çoğu foto alıntı ama seçilmezler..hatta kimileri denk gelmiş aynı fotoları koymuşlar..

bende kızımın fotolarını koydum..daha öncesinde ona uğur böcekli bir kıyafet almıştım onlardan koydum..yarışma zamanı çok uzun zaten..ayın 3 ünde arkadaşımın kızının doğum günü partisi var..konseptide uğur böceği o gün bol bol foto çekicem ..hak eden kazanır inşallah

kızlar cinemaximum inhstagram yarışmasından kazandığım pnr kodu geçersiz çıktı , binbir güçlükle zaman yaratıp gittik sıra bekledik vs derken kod geçersiz denince eşime rezil oldum yarışmalarına katılacak olan varsa bilgisi olsun diye yazıyorum gidip eliniz boş dönersiniz heryere yazdım zahmet edip bir cevap dahi yazmamışlar çok terbiyesiz çıktılar öyle sinirlendim ki anlatamam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…