Hayırlı olsun canım :) okuyunca senin adına sevindim sormak istediğin şeyler olursa burdayız hepimiz , forumumuzun bir bebeği daha oldu , kısmeti açık şansı bol olsun kızçeninçok teşekkür ederim.amin...
Hayırlı olsun canım :) okuyunca senin adına sevindim sormak istediğin şeyler olursa burdayız hepimiz , forumumuzun bir bebeği daha oldu , kısmeti açık şansı bol olsun kızçenin)
kızlar 30 agustos günü kızımı dünyaya getirdim çok şükür. zor oluyor ama sonraki mutluluk tarif edilemez işte,yaşanması gerekiyor.bazı eksik olan eşyaları var kızımın internetten onlara bakıyorum.oyun parkı felan.bi yarışmada veriliyordu sanırım ama bana çıkmaz..kısmet bakalım...
ne guzel bı haber allah uzun saglılık omurler nasıp etsen mınık prensese..nasıl mıs gıbı kokuyodur annesı kokla bızım ıcın bebısınıı
kızlar 30 agustos günü kızımı dünyaya getirdim çok şükür. zor oluyor ama sonraki mutluluk tarif edilemez işte,yaşanması gerekiyor.bazı eksik olan eşyaları var kızımın internetten onlara bakıyorum.oyun parkı felan.bi yarışmada veriliyordu sanırım ama bana çıkmaz..kısmet bakalım...
memeye alışmadı gitti.emzirmek beni yoruyor.emmiyor.süreklide uyuyor bu yüzden emdiremiyorum..
selam kızlar bir süredir burayı takip ediyorum ama pek yazı yazmadım baktım ki arkadaşsınız sohbet ediyosunuz bende sizinle tanışim dedim
Allah analı babalı büyütsün insallahkızlar 30 agustos günü kızımı dünyaya getirdim çok şükür. zor oluyor ama sonraki mutluluk tarif edilemez işte,yaşanması gerekiyor.bazı eksik olan eşyaları var kızımın internetten onlara bakıyorum.oyun parkı felan.bi yarışmada veriliyordu sanırım ama bana çıkmaz..kısmet bakalım...
Kizlar kizim 2 gunluk.bugunde kakasini yapmiyor.sutum tam gelmedi diye mama alip verdik swve seve icti uyudu.ancak dunden beri tuvaletini yapmiyor agliyor surekli.kabiz oldu sanirim.tecrubeli arkadaslardan yardim bekliyorum..
yukarıdaki bir arkadaş arko men cevabo c demiş c yi işaretledim yanlış cevap dedi ya :26:
Kizlar kizim 2 gunluk.bugunde kakasini yapmiyor.sutum tam gelmedi diye mama alip verdik swve seve icti uyudu.ancak dunden beri tuvaletini yapmiyor agliyor surekli.kabiz oldu sanirim.tecrubeli arkadaslardan yardim bekliyorum..
kızlar cinemaximum inhstagram yarışmasından kazandığım pnr kodu geçersiz çıktı , binbir güçlükle zaman yaratıp gittik sıra bekledik vs derken kod geçersiz denince eşime rezil oldum yarışmalarına katılacak olan varsa bilgisi olsun diye yazıyorum gidip eliniz boş dönersiniz heryere yazdım zahmet edip bir cevap dahi yazmamışlar çok terbiyesiz çıktılar öyle sinirlendim ki anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?