Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

merhaba arkadaşlar bayadır giremiyordum .. oğlumu kucağıma aldım sonunda ve yeni yeni düzene oturuyoruz o yüzden anca bu zamana gelebildim .. herkese kucak dolusu sevgilerimi iletiyorum :) :) :) yarışmalara ve kazanmaya devam :) :) :)

Herkese günaydın

Ben temmuzdan beri birşey kazanamıyorum ya

bence yarışmalar azaldı ben başladığımda daha çok şey vardı sanki şimdi günlük girdiğim hiçbişey yok.. hoş gerçi ilk girdiğim zamanlar hergün yapılacakları bilemeyip 1 defa oynayıp kazandıklarım olmuştu nasip işi.. sadece alışkanlık yapıyor :) ben şu ara facebook da bi oyuna sardım (arkadaşlar sağolsun) böyle böyle azaltırım hem belki kampanya işini, çünkü çok da tüm zamanı buna bağlamamak lazım, bağlanmamak lazım.. bi bunlar olmasın yani faaliyetimiz :) ekimde de kursa başlıycam inş bilgisayarı ne kadar azaltırsam o kadar iyi

kızlar valla şu MAGGİ ve SUPERFRSHi beklemekten bıktım usandım.belki çok degerli değil ürünler ama insan kazandığını almak istiyor.adamlar halen göndermedi.ikiside sinir etti beni.benim durumunda olanlar varmı??

hipp bebek kulübüne kışın kaydolmuştum yeğenimin bilgileriyle bugün onun doğum günü 1 yaşına girdi hipp mesaj atmış doğum günü paketi göndericez diye numune ürün göndericekler galiba

hipp bebek kulübüne kışın kaydolmuştum yeğenimin bilgileriyle bugün onun doğum günü 1 yaşına girdi hipp mesaj atmış doğum günü paketi göndericez diye numune ürün göndericekler galiba

hippten bana da mayıs ayında mesaj gelmişti yoğunluktan cumartesi yeni geldi,içinde bi tane kavanoz meyve püresi, mama kaşıgı, elmalı bebe bisküvi, bir pakette elmalı bebek gofreti vardı,ek gıda döneminde hipp daha bonkör davranmıştıülker hero baby bana cimri çkıktı hiç nümune göndermedi defalarca mesaj atmama ragmen

linke sakın tıklamayınnn. bu şekilde şifre girmek tehlikeli diye biliyorum. facebbok hesabnız elden gidebilir. arkadaş yanlışlıkla ypmış olabilir

canım ben grdigimde bişey istemedi benden ama sizde neden öyle olmuş ilkimix de aynı linki paylaşmış benimle

maggı bugun geldı canım bana anca bulyon yok sıkayetlerden dolayı koymamıslar sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…