kızlar 30 agustos günü kızımı dünyaya getirdim çok şükür. zor oluyor ama sonraki mutluluk tarif edilemez işte,yaşanması gerekiyor.bazı eksik olan eşyaları var kızımın internetten onlara bakıyorum.oyun parkı felan.bi yarışmada veriliyordu sanırım ama bana çıkmaz..kısmet bakalım...
Kizlar kizim 2 gunluk.bugunde kakasini yapmiyor.sutum tam gelmedi diye mama alip verdik swve seve icti uyudu.ancak dunden beri tuvaletini yapmiyor agliyor surekli.kabiz oldu sanirim.tecrubeli arkadaslardan yardim bekliyorum..
1400 oldu yarın 1500 olur hergün 100 yüz veriyor çünkükızlar tchibomatik ten hiç 1500 puan yapan var mı aranızda?
Kizlar kizim 2 gunluk.bugunde kakasini yapmiyor.sutum tam gelmedi diye mama alip verdik swve seve icti uyudu.ancak dunden beri tuvaletini yapmiyor agliyor surekli.kabiz oldu sanirim.tecrubeli arkadaslardan yardim bekliyorum..
memeye alışmadı gitti.emzirmek beni yoruyor.emmiyor.süreklide uyuyor bu yüzden emdiremiyorum..
1400 oldu yarın 1500 olur hergün 100 yüz veriyor çünküben de eğlencesine hergün giriyorum.. alışveriş yaparmıyım meçhul :)
Kizlar kizim 2 gunluk.bugunde kakasini yapmiyor.sutum tam gelmedi diye mama alip verdik swve seve icti uyudu.ancak dunden beri tuvaletini yapmiyor agliyor surekli.kabiz oldu sanirim.tecrubeli arkadaslardan yardim bekliyorum..[/QUOTE
öncelikle bebeğini sağlıcakla büyüt benim anlamdığım bebeğin 2 günlük yeni doğan bebekler ilk kakalarını yaparlar ve sık sık olur sütüm gelmiyor deme emzir sürekli emdikçe gelir bazen 3-4 gün sürebiliyor ve yeni doğan bebeğimi ben sürekli kontrole götürmüştüm testler falan yapılmıştı yani sıkıntıların varsa doktorla konuş bence sakın ilaç falan verme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?