Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

allah analı babalı büyütsün..nasibiyle gelmiş olsun işallah.benim kızım doğdu boshtan 1000tl hediye çeki kazandım.buzdolabımız 10 yıllıktı ses yapıyordu çalışırken yenisini aldık..

Kizlar kizim 2 gunluk.bugunde kakasini yapmiyor.sutum tam gelmedi diye mama alip verdik swve seve icti uyudu.ancak dunden beri tuvaletini yapmiyor agliyor surekli.kabiz oldu sanirim.tecrubeli arkadaslardan yardim bekliyorum..

benimde kızım yapmamıştı korkma normalmiş..

Kızlar fıkrı muhım den sızede mesaj geldı mı sıfermı unutmusum sıfre ıstedım yenı sıfre geldı ama sıfre yanlıs dıo =(

Kizlar kizim 2 gunluk.bugunde kakasini yapmiyor.sutum tam gelmedi diye mama alip verdik swve seve icti uyudu.ancak dunden beri tuvaletini yapmiyor agliyor surekli.kabiz oldu sanirim.tecrubeli arkadaslardan yardim bekliyorum..

eğer fitil verirsen uzunlamasına kes önce poposunu uyarmayı dene öyle yapabiliyo benim oğlumda işe yaramıştı karnına sıcak havlu koy ve sık sık masaj yap masaj çok faydalı ayrıca ayaklarını karnına doğru itersende faydasını görebilirsin bunları dene yinede yapmazsa bi doktora danış
geçmiş olsun

memeye alışmadı gitti.emzirmek beni yoruyor.emmiyor.süreklide uyuyor bu yüzden emdiremiyorum..

emmiyo diye bişey yok uğraşıcaksın memeni emmesi onun için daha değerli bebek ilk zamanlar zor emer ama alışıncada zor bırakır sabır işi

1400 oldu yarın 1500 olur hergün 100 yüz veriyor çünkü ben de eğlencesine hergün giriyorum.. alışveriş yaparmıyım meçhul :)

ben sitedeki çantalardan birini almak istiyorum ama.tema dediği şey aylık mı haftalık mı onu bilmiyorum.benim de 4-5 gün sonra olucak 1500.o zamana kadar durursa alırım sanırım

öncelikle allah analı babalı buyutsun canım ben korkuyorum kaka yapılmadında çunku kızımın rahatsızlını bilen arkaaşlar bilirler eger 3.gunu hala yapmassa ağlarsa yada ağlamasada karnında gerginlik şişme ve damarların belirginleşmesi meydana gelirse kesinlikle doktora git aksatma umarım yapar cici kız

kızlar benim de bebeğim var ama bir sorun olduğunda farklı topiklere yazıyorum sonuçta buranın amacı farklı ,sadece yarışma ve çekilişleri paylaşıyoruz veya bu konuda yaşadıklarımızı , benim gibi düşünen arkadaşlarımın da desteğini bekliyorum , paylaşımlarınızdan rahatsız olmuyorum yanlış anlamayın bana özelden yazabilirsiniz hatta,seve seve cevap da veririm ama birsürü bekar veya çocuğu olmayan arkadaşım bunları okumak zorunda değil lütfen topiğin konusu olmayan şeyleri ilgili topiklere yazalım aksi halde zamanla kimse gelmeyecek , zaten ben de sık sık girmiyorum artık

cumartesi toyzzshoptan eşim adına kazandım bu aralar hep oğluma çalışıyorum oyuncak tşört felan

kızlar sizde facebook açılıyor mu sabah açılıyordu şuan açılmıyor acaba tek sorun yaşayan ben miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…