Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

hangi sayfanın yarışması acaba, arkadaşlar öyle yazdığı için linke tekrar tıklamaya korktum ama benden şifre isteyen bir uygulama olmadı hiç

canım pritt türkiye var ya onun linkini vermiştim ben bende sorun olmamıştı sende pritt türkiye nin linkini paylaşmışsın ya onu dedim bendende şifre istemedi ama begenimi çektim genede

canım lipton da belli sayfasının altına yazmış kazananları

ben biraz önce verilen sayfayı tıkladım ama şifre isteyince hemen kapattım fakat şimdi link kopyalamaya izin vermiyor,virüs taraması yaptıracağım..kopya yapamadığımdan şöyle yazayım: solo sayfasında,pritt sayfasında,loreal excellence sayfasında,taraftara destek sayfasında yarışmalar var ama hiçbirinin tıklama yapamıyorum şuan( bilgisayarı taratayım..smart shoppers da angry birds yeni yarışması açılmış..arkomen cevap ise ilk seçenek A olacak,cevaı hatırlamıyorum..

ducrosa sephorada mercedes te ülker içim de offff hiçbiirinde yokum hazirandan beri yokum gel kısmetim gellllll

bitenekadar da yarışma var:

Tahmin Et Kazan
Resimde yer alan ürünün sitemizdeki adını doğru yaz anında aynı ürünü kazan. Ürün ismini doğru yazan kullanıcılar arasında yapılacak çekilişte 2 şanslı üyemize resimdeki ürün hediye olarak gönderilecektir.
İpucu : Doğru ürünü bulmak için Yaz Deniz Plaj kategorisine göz atabilirsiniz.
Bitenekadar.com | internetin en iyi fırsatları

sanırım vu beğen-paylaş değil..sadece altına cevap yazılacak.

cevaplara bakınca bunu yazmışlar:
Kendinden Soğutmalı Minder (Laptop-Sırt-Oturma)

doğru mu bilmiyorum..

3.000 TL ödüllü Haydi Okula akrostiş şiir yarışmamıza katılma şansınız hala devam ediyor.

Katılmak için Facebook F&F sitesine girin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…