Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar chocolator çikolata degilmiş çikolata görünümlü kokulu hesap makinesiymiş..8 hesap makinem 1 tane nopolten çikoltam oldu çok saçma

hediye hediyedir canım sevinmek lazım etrafımızdaki çocuklara dağıtırız birini de ben alıcam :)

Ülkerden bende kazanmışım kızlar.uzun zamandan sonra Bülten diye okundu olarak işaretlemiştim hemen gönderdim bilgilerimi :) duyuran arkadaşa çok teşekkür ederim

ülker bilgilerimizi istemedi ki adresinize yollanacak dedi ayrıca ben 2 3 kişi davet etmiştim kazanmısımmm

yok canım zaten aman aman yemiyor 2 tane anca o da haribo altın ayıcık bulursak bulamazsak yemez daha o kadarına aklı ermiyor

canım bakmanı tavsiye ederim davet ettiklerimden sadece 1 kişi kabul etmişti davetimi ama kazandım

Merhaba;

Ülker'in Ünlüsü kampanyasından 8 adet Çikolata kokulu Chocolator ve 1 adet de Ülker Çikolata Napoliten kazandınız. Ödülünüz kampanyaya katılırken belirttiğiniz adrese gönderilecektir. İlginize teşekkür ederiz.
bana gelen mail buuuu

ülkeri bende kazanmışım okadar insan davett ettim kimse kabul etmemeişti eşimden ben kabul etmiştim 1 hakla kazanmışım
nehirde yuokum çok istemiştim...

banada bu msjı adres ve iletişimbilgilerini göndererek cvplayın demiş sende cvpla yinede..

Tebrikler;

Ülker'in Ünlüsü kampanyasından 8 adet Çikolata kokulu Chocolator ve 1 adet de Ülker Çikolata Napoliten kazandınız. Ödülünüzü size ulaştırabilmemiz için adres ve telefon bilgilerinizi bu e-mail'i cevaplayarak göndermeniz gerekmektedir.

banada bu mail geldi size merhaba demiş bana tebrikler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…