JUSS ;
Hediyeleriniz yola çıkmaya hazırlanıyor :)
Serinleten Yarışmamızın kazanan üyelerine hediyelerini yarın göndermeye başlıyoruz. Şimdiden afiyet olsun dileklerimizi sunmak isteriz :)
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.267547256594666.87161.227636387252420&type=1
kızlar chocolator çikolata degilmiş çikolata görünümlü kokulu hesap makinesiymiş..8 hesap makinem 1 tane nopolten çikoltam oldu çok saçma
hediye hediyedir canım sevinmek lazım etrafımızdaki çocuklara dağıtırız birini de ben alıcam :)
bilgileri istiyor canım tekrar oku gelen maili cevapla.ülker bilgilerimizi istemedi ki adresinize yollanacak dedi ayrıca ben 2 3 kişi davet etmiştim kazanmısımmm
ülker bilgilerimizi istemedi ki adresinize yollanacak dedi ayrıca ben 2 3 kişi davet etmiştim kazanmısımmm
''en'' kelimesini hangi makalenin içinde buldunhürriyet ailenin şifreleri
ramazan ayında kilo almamanın en temel koşulu iftarda bol su içmektir
valla haribo güzelde cocuguna yedirme bence aslında tüm ıvır zıvırlar zararlı ama haribo tümden zarar bir doktor arkadasım cocuguna haribo yedirecegine sigara icir daha iyi dedi düşün artık biran önce kurtarmaya bak canımmm
''en'' kelimesini hangi makalenin içinde buldun
benim mailime bakmaya bile gerek yok çünkü kazanamadım(( toplayamadım 8 kişi (((
hoşbuldukkkkk :))))
hedefini büyük tutucan canım millet neler kazanmış :)
ooo süper hediyenin içindeki süpriz hediyeye bayılırım bekleriz napalım:)))))
Merhaba;
Ülker'in Ünlüsü kampanyasından 8 adet Çikolata kokulu Chocolator ve 1 adet de Ülker Çikolata Napoliten kazandınız. Ödülünüz kampanyaya katılırken belirttiğiniz adrese gönderilecektir. İlginize teşekkür ederiz.
bana gelen mail buuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?