Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

herhalde öyle düşünüldü napalım kısmet değilmiş, ben kendimi kazandı kabul ediyorum, çorbayı da onlar içsin

Herkese slm uzun bir aradan sonra yine burdayım..Şu Maggi den bir türlü birşey kazanamıyorum.Kargoculara hasret kaldım

Arkadaşlar Ben de maggiden kazanmışım Şimdi lipton sayfasında yarışma var.

hehehehe :))) bu aslının şirin atölyesi diye bi sayfa var da onla ilgili bişiy soracaktımmm magrentacığıma :)

sor canım m biri beni eklemşi ben de katıldım 4 resmi etiketledim bilgilerimi verdikleri linkteki kişiye gönderdim kargolucam dedi kolyenizi :))))))

sor canım m biri beni eklemşi ben de katıldım 4 resmi etiketledim bilgilerimi verdikleri linkteki kişiye gönderdim kargolucam dedi kolyenizi :))))))

kolye olan değil onu da soracaktım da kız böyle içli dışlı tişört var gri beyaz hani etiketlion falan sen ona katıldın mı? ne uyuz oranın admini ya etiketliom etiketliom 45-46 tane alıo bende başka bi tane daha etiketledim 15 tane falan dedim yanlışlıkla bi tane erkek etiketlemişim silin erkekleri hemen falan tarzı bişiy yazdı etiket nasıl kaldırılıo bilmiyorum ki bi el at bana bi de o kolye olayını herkese yolluolarsa bizim kızlara da duyurmuş olalım burdan :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…