Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Arby’s severler, Vodafone’lulara özel kampanyamız halen devam etmekte!
31 Ağustos tarihine kadar, Vodafone hatlı telefonundan ARBYS yaz, 6666’ya gönder. Gelen şifreyi POS makinesine gir, çıkan sliple birlikte istediğin menüyü kap. Menüsünde kıvırcık patates isteyenler sadece 1TL uzatarak lezzetli kıvırcıklarına kavuşabilirler!

Herkese merhaba

Kazanan bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum darısı kazanamayanların başına

Maggiyi bugün inşallah bende kazanırım :93:

Hürriyet Aile
Dünkü şifrelerimizi bularak "Sağlıklı bir yaşam için dengeli besleniyor ve düzenli spor yapıyor musunuz?" cümlesini oluşturup bize gönderenler arasından hediye kazanan talihlilerimizi açıklıyoruz. Talihlilerimizi tebrik eder, yeni katılımcılara bol şans dileriz!

Fresh&Soft Hediye Paketi kazanan talihlilerimiz:
Canan Çatal
İsa Özay
Hatice Azılı
Yılmaz Uryan
İrem Baloğlu
Aslıhan Karadoruk
Hande Değirmenci
Serkan Yılmaz
Ayşegül Gök

Nivea Atta Çantası kazanan talihlimiz:
Nilgün Özben

baloğlu ailesi ne kadar şanslı her yarışma da biri kazanmış oluyor

kızlar balon evi bana simdipartizamani.com da kullanılmak üzere %22 indirim veya bostancı ve 4. leventteki mağazada kullanmak isterseniz %30 indirim göndermiş. isteyen varsa özelden bana mailini göndersin.

hakkaten ya acaip ballılar,benim de hep dikkatimi çekiyor.

.................. sitesinde Gezinomi.com sponsorluğunda başlayan En Güzel Tatil Aparatını İcat Et yarışmasının ödülü Antalya Side'de 5 Yıldızlı Golden Coast resort & Spa Hotel'de 2 kişilik Haftasonu Tatili

28 Ağustos 2011 tarihine kadar katılıma açık olan yarışmaya katılmak çok kolay. Tatile çıkarken yanınızda en çok olmasını istediğiniz ama henüz bir türlü icat edilememiş olan tatil aparatını yazarak yarışmaya katılabilirsiniz. Gezinomi.com tatil sitesinin sponsor olduğu yarışmamızın detaylarını .................. Yarışma Sayfasında bulabilirsiniz.

markafoni’nin İstanbul’daki açık hava reklamlarını gördünüz mü?
Siz de elektrik direklerindeki flamalardan birini gördüğünüzde, fotoğrafını çekin, Facebook duvarında yayınlayan ilk 100 kişiden biri olun, markafoni’den 25 TL değerinde indirim kuponu kazanın!
Kampanyaya katılmak için, Facebook duvarınızın linkini markafoni’ye kayıtlı olan e-posta adresinizden acikhava@markafoni.com adresine göndermeniz yeterli.
Birden fazla e-posta atanların sadece ilk e-postaları dikkate alınacaktır.
Unutmayın! Fotoğrafınızı görebilmemiz için Facebook duvarınızın herkese açık olması gerekiyor.

www.markafoni.com

Ramazan boyunca sorulan soruları bilin, kitap kazanın. Her gün yayınlanan soruları o gün cevaplayan 100 okurumuza Kaynak Yayınları'nın en seçkin ve en yeni kitaplarını hediye ediyoruz.

Cevaplarınızı yarisma@zaman.com.tr adresine bekliyoruz.

KATILMA ŞARTLARI: Cevaplar, sorunun yayınlandığı gün gönderilmeli. Cevaplar sadece e-mail olarak kabul edilecek. Cevap gönderenlerin açık adres, telefon numarası belirtmeleri gerekir. Adres ve telefon olmayan doğru cevaplar, değerlendirmeye alınmayacak. Hediyesi kargodan geri gelen okurumuza tekrar kitap gönderilmeyecek. Kura sonucu hediye kazananların listesi 2 gün sonra ZAMAN adresinde yayınlanacak.

Aşağıdaki ramazan sayfasında günün ödüllü sorusu başlığına tıklayın;
Ramazan 2011 ZAMAN

Emsan oyunu çok manyak ya 2000 i geçemedim daha
philipse katıldım kimse oy vermemiş
pastavillada o kadar eziyet çektim fotoyu gönderdim yok kardeş kimse oy vermemiş
ne bahtsızım ya (((((((((

Altın Avı sona erdi. Katılan tüm Haribo'culara teşekkürler. Kazananların tam listesi çok yakında burada olacak
KAZANAMADAN BİTTİ:2::2:

Altın Avı sona erdi. Katılan tüm Haribo'culara teşekkürler. Kazananların tam listesi çok yakında burada olacak
KAZANAMADAN BİTTİ:2::2:

yok yok yok kazanamadım ben de haribodan,maggi de imkansız görünüyo,asus un yarışması da çok zor,hele emsan hiç yetiştiremiyorum vazgeçiyorumm ben bu yarışmalardan en iyisi çekilişler.bütün firmaları bombardımana tutcam çekiliş yapın diyeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…