dua edin benim için korkmaya başladımkızlar ben hamileyim,sancılarım başladı gibi,kadınlar klubunde özellikle bu topikte doğurcam heraldeayrılamıyorum.
kızlar ben hamileyim,sancılarım başladı gibi,kadınlar klubunde özellikle bu topikte doğurcam heraldeayrılamıyorum.
tamam sakin ol canım kaç haftalık
40 hafta 2 günlük vurup geçiyo,sakin olmaya çalışıyorum,birazdan kontrole gider gibi gitcem,milleti boşuna telaşlandırmak istemiyorum ,yalancı deyip geri yollarlarsa diye.
benımkı gelmedı daha(
telaşlandırmak istemem ama kasılma gibiyse doğum başlamış sancın var demektir hemen ssatini al ve kasılma aralarını kontrol et kaç dakikada bir oluyor hadi hayırlısı
kasılma araları çok yakınsa doğumda çok yakındır.ilk doğumum değil ama insan unutuyo işte,kaç dakkada bir olması gerekiyo ki,ay numuneciler kızcak banatopiği katlettim,ben de sizdenim anacım onun için ayrılamıyom burdan,bebişimi de burdan haber veririm inşallah,nolur dua edin canlar kolay geçsin,kaçıyorum tamam öptüm hepinizi,maggiyi de kaçırcam tüh
ilk doğumum değil ama insan unutuyo işte,kaç dakkada bir olması gerekiyo ki,ay numuneciler kızcak banatopiği katlettim,ben de sizdenim anacım onun için ayrılamıyom burdan,bebişimi de burdan haber veririm inşallah,nolur dua edin canlar kolay geçsin,kaçıyorum tamam öptüm hepinizi,maggiyi de kaçırcam tüh
8x4ü gelmeyen var mı :s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?