Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar ben hamileyim,sancılarım başladı gibi,kadınlar klubunde özellikle bu topikte doğurcam heralde ayrılamıyorum.

40 hafta 2 günlük vurup geçiyo,sakin olmaya çalışıyorum,birazdan kontrole gider gibi gitcem,milleti boşuna telaşlandırmak istemiyorum ,yalancı deyip geri yollarlarsa diye.

Haftanı doldurmuşsun canım.. Sen bende doktoruna git korkma sakın.. derin nefes al sakinleş :26: Belki doğum olur yalancı değildir belki geliyodur ufaklık annesi Hayırlısıyla doğur inşallah canım.. eşini ara bence beraber gidin

telaşlandırmak istemem ama kasılma gibiyse doğum başlamış sancın var demektir hemen ssatini al ve kasılma aralarını kontrol et kaç dakikada bir oluyor hadi hayırlısı

telaşlandırmak istemem ama kasılma gibiyse doğum başlamış sancın var demektir hemen ssatini al ve kasılma aralarını kontrol et kaç dakikada bir oluyor hadi hayırlısı

ilk doğumum değil ama insan unutuyo işte,kaç dakkada bir olması gerekiyo ki,ay numuneciler kızcak bana topiği katlettim,ben de sizdenim anacım onun için ayrılamıyom burdan,bebişimi de burdan haber veririm inşallah,nolur dua edin canlar kolay geçsin,kaçıyorum tamam öptüm hepinizi,maggiyi de kaçırcam tüh

kasılma araları çok yakınsa doğumda çok yakındır.

bende bilemiyorum kaç dakika olduğunu sezaryen oldum ben dikkat kendine canım... haberlerini bekliyoruz... Maggiyi de düşünme ayy

hürriyet aileyi yapan varmı daha önce kızlar. makalelere bakıyorum ama şifre falan yazmıyo ve birsürü makale var cümlenin içindemi yazıyo acaba ben hep sonlarına baktım??

bu topik altında alt başlıklar açılmasını teklif ediyorum.
şöyle örneğin:
1. facebook/ tweeter çekilişleri,
2. sürekli çekilişler ,
3. site çekilişleri gibi.
4. çekilişle ilgili konuşmalar, yorumlar gibi
böylece herkes kendisine uygun başlığı inceler, sayfalarca yorum okumak zorunda kalmaz.
her konu ayrı başlıkta paylaşılsa çok daha zaman kazandırıcı olur bence. çünkü, çoğu zaman katılmak için çekiliş/kampanya arayalım derken, sayfalarca ya çekilişlere ilgili, yada çekiliş konusu dışında yorumlar, sohbetler okumak zorunda kalıyoruz. böylece çok fazla zamanımız gidiyor. hergün belki 50 sayfa yazılıyor, bunlardan belki 10 sayfası çekiliş paylaşımı, geri kalanı ise tamamen yalnızca paylaşan kişileri ilgilendiren özel sohbetler, özel yorumlar, bizler ise bunu bilmeden çekiliş aramak için tamamını okuyoruz, çok vakit harcıyoruz böylece.
özetle, sadece ve sadece 1. çekiliş duyurularının yapıldığı ve 2. çekilişlerle ilgili/ilgili olmayan sohbetlerin yapıldığı ayrı ayrı başlıklar olsun derim ben. yönetimin dikkatine

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…