Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

böyle başka siteler var zaten...
hem zaten günde 10-15 sayfa anca ilerliyoruz..yoğun olduğu günlerde 30-40 anca oluyo...
şahsen ben burayı zevkle takip ediyorum..
her 5 dk da bir yenilerim kim ne yazmış diye...

hem zaten günde 10-15 sayfa anca ilerliyoruz..yoğun olduğu günlerde 30-40 anca oluyo...

ben yine de yalnızca çekiliş duyurularının yapıldığı ve yalnızca çekilişlerle ilgili veya konu dışı sohbetlerin yapıldığı iki farklı başlığın daha faydalı olacağını düşünüyorum. böylece çekiliş duyurularını cımbızla arar gibi aramak zorunda kalmayız.
her site farklıdır, buradaki duyurular diğer sitelerde olmayabilir, diğer sitelerdeki duyurlar burada olmayabilir. makul her insan bir kaç çekiliş sitesini birden takip eder.

bence böyle iyi .ben çok seviyorum topiği.hem sohbette olmasınmı hep kampanya olmaz.buranın bayanları olarak sohbet etmek hakkımız değilmi??50 100 sayfada olsa okurum ben hiç bakmam sayısına yeterki iyi arkadaşlıklar olsun..

burda kimsenin cımbızla çekiliş duyurusu aradığını sanmıyorum...
zaten link verilen mesajlar bellidir...
bence böyle gayet hoş...

hangilei olduğunu bana yazarmısın
lütfen tatlım o bildiğin sitelerin ben bir tek burayı biliyorum değerlendirebilirim diğer siteleride teşekkürler

tabi ki, sohbet olmalı, merguana.
ben, sırf çekiliş duyurularının yapıldığı bir başlık olsun (burada sohbet edilmesin), bir de tam altında çekilişlerle ilgili sohbetlerimizi yapabileceğimiz başlık olsun diyorum.
böylece örneğin 50 sayfa okumaya zamanı olmayan, yalnızca yeni çekilişlerden haberdar olmak isteyen birisi hızlıca çekilişlerden haberdar olur. başka bir zaman isterse alt başlıktaki sohbetleri de okur yada sohbete katılır.
sırf çekiliş duyurusundan oluşan bir başlık çok faydalı olur, zamanı kısıtlılara zaman kazandırır.

şu anda bile topiği gereksiz yere işgal ettiğim için üzüldüm yani

Son düzenleme:
kızlar heyyoooo... maillerinizi kontrol edin, denedim biliyorumdan anket geldi..
bugün 14.30 ile 17.00 arasında cevaplanmalı..

kızlar heyyoooo... maillerinizi kontrol edin, denedim biliyorumdan anket geldi..
bugün 14.30 ile 17.00 arasında cevaplanmalı..

evet geldi bana da baktım şimdi de bana saçma geldi yaaa

bana da mail geldi ama her cevaplayana hediye yok tabiki onların sıralamasına göreaynı sıralamayı yapan ilk 20 kişiye göndericeklermiş tamamen hikaye yaneeee

bana da mail geldi ama her cevaplayana hediye yok tabiki onların sıralamasına göreaynı sıralamayı yapan ilk 20 kişiye göndericeklermiş tamamen hikaye yaneeee

evet yaaa..onların sıralamasına göre olursa imiş..sonundaymış yazı meğer..:82:

evet yaaa..onların sıralamasına göre olursa imiş..sonundaymış yazı meğer..:82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…