Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

NewBeauty Türkiye Facebook sayfasından hediyeler kazandırıyor… Her gün soracağımız sorulara en yaratıcı cevabı verenler arasından seçtiğimiz 10 kişiye hediyeler dağıtıyoruz…

İlk günün sorusu; “Size göre Güzellik nedir, ne değildir?”

Güzelliğin Yeni Tanımını siz yapın hediyelerimizi kazanın…

NewBeauty olarak, “Güzelliğin Yeni Tanımı” diyerek yola çıktık, şimdi güzelliğin tanımını sizlerden bekliyoruz…

En beğenilen 10 tanımın sahipleri, ekstra yoğun nemlendirici krem Korres Body Butter kazanacak.

Facebook’ta “NewBeauty Türkiye” sayfamıza gelerek sayfamızı beğenin, size göre güzelliğin anlamı nedir bize yazın, yorumlarınızı paylaşın, her gün kazanın.
NewBeauty

bende kazanmışım link verip sürekli katılın diyen arkadasa çok tesekkürler adını hatırlayamadım....ne kazandık onuda bilmiyorum:86:
bana çıkmamaış bu sefer ama yılmak yok yola devam:)))
evet o kişi bendim canımm hayırlı olsun listeye bakınca anladım zaten senin olduğunu

kadınlar ne isterde büyük karton çantanın içinde 500 lük bulaşık deterjanı 2 tane numune domestos yüzey temizleyicisi.3 tane de değişik deterjan geliyor güle güle kullanın sorusu her hafta değişiyor kızlar her 10 kişiden biri kazanıyor zaten muhakkak katılın.

çok tesekkür ederim inş sende tekrar kazanırsın

ben de hediye istiyorummmmmm.birçok kampanyaya katıldım ama ne zaman çıkacak sabırsızlıkla bekliyorum

‎17.Gün Soru ve Cevapları

1- Ballı Mahmudiye Et yemeği midir? Tavuk yemeği midir?Tavuk Yemeği
2- Terkib-i Çeşiddiye Et yemeği midir? Tavuk yemeği midir? Et Yemeği
3- Osmanlı Devletinde saray mutfağına verilen isim nedir? Matbah-ı Âmire

17. Gün Kazananları

1-Şaban Balcı
2-Aynur Aydın
3-Emrah Coşkun
4-Cansu Donduran
5-Burcu Aktan
6-Hacer Bakan
7-Yasemin Emiroğlu Çekiç
8-Hande Değirmenci
9-Nursel Kamaz
10-Çetin Mağın
11-Ersin Türk
12-Ilgı Ilgün
13-Mustafa Civcer
14-Sabite Gündoğdu
15-Nursel Süler
16-Fatih Ustabaşı
17-Çiler Nalbant Bilgin
18-Reyhan Çetinkaya
19-Ahmet Duman
20-Merve Yılmaz
21-Serdar Kalin
22-Abdullah Balcı
23-Sedat Altınoklu
24-Tolga Tavukçuoğlu
25-Arzu Korkmaz
26-Batuhan Yanık
27-Deniz Can
28-İpek Demirtaş
29-Melike Kılınç
30-Oya Hoşgör

MAGGI® Ramazan Sepeti kazanan okuyucularımız sepetlerin gönderilmesini istedikleri adres ve iletişim bilgilerini maggi.turkiye@tr.nestle.com adresine isimleri açıklandıktan sonra en geç 7 gün içerisinde mail atarak bildirmelidir.

Aşkımın adına katılmıştım dün..Kesinleşti kazandığım

Ben de şu maggi sırasına girebilir miyim acaba :26: Benim mesaim saat 5'te bitiyor servisi de kaçırmamak için hiç denemiyorum evimdeki bilgisayar da bozuk internete giremiyorum yani

ay bende kazanmışım maggiyi adımı soyadımı değiştircektim magiye katılırken unutmuşum adres bilgilerimi yollarken değiştirmeden yollasam kargocu kimlik filan soruyomu acaba ya :26:

ay bende kazanmışım maggiyi adımı soyadımı değiştircektim magiye katılırken unutmuşum adres bilgilerimi yollarken değiştirmeden yollasam kargocu kimlik filan soruyomu acaba ya :26:

Yok canım sormuo ama beni tanıdığı için de sormuo olabilir.. Yarışamda gözüken adın neyse o şekilde gelicek kargon sorun olucağını sanmıorum

ben çok isterim benim adıma yarışırmısın

siyah_inci bende cok isterim benim adıma yarışsan ya annem için istiyorum hoş bir süpriz olur onun için pc basından kalkmıyorum diye kızıyo zaten bari bişey kazandım diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…