bende kazanmışım link verip sürekli katılın diyen arkadasa çok tesekkürler adını hatırlayamadım....ne kazandık onuda bilmiyorum:86:
bana çıkmamaış bu sefer ama yılmak yok yola devam:)))
evet o kişi bendim canımm hayırlı olsun listeye bakınca anladım zaten senin olduğunu
kadınlar ne isterde büyük karton çantanın içinde 500 lük bulaşık deterjanı 2 tane numune domestos yüzey temizleyicisi.3 tane de değişik deterjan geliyor güle güle kullanın sorusu her hafta değişiyor kızlar her 10 kişiden biri kazanıyor zaten muhakkak katılın.
‎17.Gün Soru ve Cevapları
1- Ballı Mahmudiye Et yemeği midir? Tavuk yemeği midir?Tavuk Yemeği
2- Terkib-i Çeşiddiye Et yemeği midir? Tavuk yemeği midir? Et Yemeği
3- Osmanlı Devletinde saray mutfağına verilen isim nedir? Matbah-ı Âmire
17. Gün Kazananları
1-Şaban Balcı
2-Aynur Aydın
3-Emrah Coşkun
4-Cansu Donduran
5-Burcu Aktan
6-Hacer Bakan
7-Yasemin Emiroğlu Çekiç
8-Hande Değirmenci
9-Nursel Kamaz
10-Çetin Mağın
11-Ersin Türk
12-Ilgı Ilgün
13-Mustafa Civcer
14-Sabite Gündoğdu
15-Nursel Süler
16-Fatih Ustabaşı
17-Çiler Nalbant Bilgin
18-Reyhan Çetinkaya
19-Ahmet Duman
20-Merve Yılmaz
21-Serdar Kalin
22-Abdullah Balcı
23-Sedat Altınoklu
24-Tolga Tavukçuoğlu
25-Arzu Korkmaz
26-Batuhan Yanık
27-Deniz Can
28-İpek Demirtaş
29-Melike Kılınç
30-Oya Hoşgör
MAGGI® Ramazan Sepeti kazanan okuyucularımız sepetlerin gönderilmesini istedikleri adres ve iletişim bilgilerini maggi.turkiye@tr.nestle.com adresine isimleri açıklandıktan sonra en geç 7 gün içerisinde mail atarak bildirmelidir.
Aşkımın adına katılmıştım dün..Kesinleşti kazandığım
ay bende kazanmışım maggiyi adımı soyadımı değiştircektim magiye katılırken unutmuşum adres bilgilerimi yollarken değiştirmeden yollasam kargocu kimlik filan soruyomu acaba ya :26:
Yok canım sormuo ama beni tanıdığı için de sormuo olabilir.. Yarışamda gözüken adın neyse o şekilde gelicek kargon sorun olucağını sanmıorum
kızlarrr kendime 3. sepet kazandım dün arkadaşıma bi sepet kazandım bugünde aşkıma bi sepet kazandım...Kazandığım toplam 5. sepet oldugerçekten isteyenlere yardımcı olabilirim.. kendi adlarının olduğu boş faceleri varsa eğer kampanyaya özel için olabilir özel face falan istemiyorum yanlış anlamayın
kazanıcak başka face kalmadı
güle güllen canım.senin kazanmanı o kadar çok istiyodum ki .fotosunu yükle gelince ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?