Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bende aynen 10dk trafiğine takıldım şimdide mesai bitiyor umarım yollayabilirim yarın mutklu haber alırım senden:))

canım sen üçüncü sıradasın.. senden önce gönderen iki kişi var onların hakkını yemek istemiorum.. 3 gün sonra yani cumarteesi senn şansına denicem o güne kadar gönderirsin bilgilerini tatlım

bugün pek sevindim kargocular tıklattı kapımı sürekli önce 8 +4 snr drynites inşl. yrnda maggim gelir oohhh bu hafta keyfime dicek yok ozman ya şu numuneleri brz daha fazla ve büyük yollasalar ya verdikleri kargo parasına yazık

arkadaşlar duyduguma göre primada şekiliş varmış sanırım bugün biizm bi arkadaş e bebege gitmiş öyle demişler netten önce form doldurun demişler hadi hep beraber aratırıp paylaşalım ben bi kaç bölüme baktım ama bulamadım ya

öyle bir iyilik yaparsan çook sevinirimmm . dua ederim sana :)))
ben katıldım hiç kazanamadım sinir oldum..

Gerçekten İHTİYACI olanlar için bende katılabilir, yardım edebilirim.. Fakat sırada şuan sevgilim var onada kazandıktan sonra sizlerede yardım edebilirim. Ama lütfen gerçekten ihtiyacı olan, durumu sıkışık olanlar mesaj atsın!

vay be bugün bana da aynıları geldi bende senin gibi maggiyi bekliyorum...

"Knorr'la En Uzun Ramazan Sofrası" sizleri bekliyor.

“Knorr’la En Uzun Ramazan Sofrası”na en çok tarifi siz ekleyin, 1000 TL değerinde hediye çekini kazanma şansı yakalayın!

Üstelik "2'li Knorr Tavuk Çeşnisi Paketleri"nden çıkan şifreyi herkessofraya com'a girin "Sabahtan Öğlene Sınırsız Konuşma" kazanın! (Turkcell ve Vodafone)

Herkes Sofraya - Knorr'la En Uzun Ramazan Sofrası | Facebook
Herkes Sofraya - Ramazan Bereketi Kazandırıyor! | Facebook

NIVEA Sun güneş koruyucun bu yaz yanında mıydı? İçerisinde NIVEA Sun ürünü olan fotoğrafını duvarımızda paylaş, çekiliş ile 20 NIVEA Sun Light Feeling Yüz Bakım Kremi ve NIVEA plaj havlusundan birini kazan!

Son katılım tarihi: 21 Ağustos

Çekilişe Katıl >

https://www.facebook.com/NIVEATurkiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…