ben çok isterim benim adıma yarışırmısın
evet benım adımada yarıs lütfen
Sanırım kaçırdık siyah inciyi bu kadar çok talep olacağını tahmin etmemiştir.
siyah_inci bende cok isterim benim adıma yarışsan ya annem için istiyorum hoş bir süpriz olur onun için pc basından kalkmıyorum diye kızıyo zaten bari bişey kazandım diyim
geldim kızlar.. ya gerçekten talepler artıyo ve günler kısıtlı.. sıraya geçin bakıym
bilgilerinizi gönderidn bana kızlar.. bende şuan 5 kişi var yazılı olan sırayla herkesin şansına denicem artık.. sizlere söz veremiyorum ama bilgilerinizi atın bi aksilik çıkmazsa sıranız gelince sizin içinde yarışıcam..
geldim kızlar.. ya gerçekten talepler artıyo ve günler kısıtlı.. sıraya geçin bakıym
bilgilerinizi gönderidn bana kızlar.. bende şuan 5 kişi var yazılı olan sırayla herkesin şansına denicem artık.. sizlere söz veremiyorum ama bilgilerinizi atın bi aksilik çıkmazsa sıranız gelince sizin içinde yarışıcam..
Canım dün bende yazmıştım gördün mü ?
bende göndereyemmı bilgilerimi ? bişey demeyınce göndermedim :26:
ama ben msj yazamıyorum canım sen bana maıl adresını ozelden yasarmısın bende gondereyım bılgılerımı olurmu?
benim hala 8*4 ler gelmedi gelmeyen varmı aranızda
Doya Doya Muhabbet bugün saat 12.05'de başlıyor! İlk 350 Turkcell'li Bizim Mutfak'tan günlük 50 dk / 20 TL konuşma kazanıyor!
Bizim Mutfak - Doya Doya Muhabbet | Facebook
2 gundr anneme yukluorum
Kızlar sunarın yarışmasını biri bana anlatabilir mi hiçbirşey anlamadım
Kızlar Rengarenk kampanyadan PHILIPS SALONCURL PRO HP4654 SAÇ MAŞASI kazanmışım yeni öğrendimşansım dönüyor mu ne çok sevindim hala şaşkınım inanamıyorum :124::119::118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?