Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ben çok isterim benim adıma yarışırmısın

evet benım adımada yarıs lütfen

Sanırım kaçırdık siyah inciyi bu kadar çok talep olacağını tahmin etmemiştir.

siyah_inci bende cok isterim benim adıma yarışsan ya annem için istiyorum hoş bir süpriz olur onun için pc basından kalkmıyorum diye kızıyo zaten bari bişey kazandım diyim

geldim kızlar.. ya gerçekten talepler artıyo ve günler kısıtlı.. sıraya geçin bakıym

bilgilerinizi gönderidn bana kızlar.. bende şuan 5 kişi var yazılı olan sırayla herkesin şansına denicem artık.. sizlere söz veremiyorum ama bilgilerinizi atın bi aksilik çıkmazsa sıranız gelince sizin içinde yarışıcam..

Canım dün bende yazmıştım gördün mü ?
bende göndereyemmı bilgilerimi ? bişey demeyınce göndermedim :26:

ama ben msj yazamıyorum canım sen bana maıl adresını ozelden yasarmısın bende gondereyım bılgılerımı olurmu?

Canım dün bende yazmıştım gördün mü ?
bende göndereyemmı bilgilerimi ? bişey demeyınce göndermedim :26:

Görmedim cnm ya bilgilerini gönder sen bana o zaman

ama ben msj yazamıyorum canım sen bana maıl adresını ozelden yasarmısın bende gondereyım bılgılerımı olurmu?

gönderiorum tatlım

Carte d'or da pastayı dilimliyorum bir arkadaşınla paylaşmalısın diyo, paylaşa tıklıyorum ama kimseyle paylaşmıyo huh tekrar oynuyorum oynuyorum yookk niye böyle

Kızlar Rengarenk kampanyadan PHILIPS SALONCURL PRO HP4654 SAÇ MAŞASI kazanmışım yeni öğrendim şansım dönüyor mu ne çok sevindim hala şaşkınım inanamıyorum :124::119::118:

arkadaşlar nehirden kazananların ürünleri geldi mi benım hala gelmedi..şimdi 2.kampanyaya başlamışlar kazananların gelecek ürünlerinden hiç bahsedilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…