tebrik edrim :) linkini verebilir misin canımKızlar Rengarenk kampanyadan PHILIPS SALONCURL PRO HP4654 SAÇ MAŞASI kazanmışım yeni öğrendimşansım dönüyor mu ne çok sevindim hala şaşkınım inanamıyorum :124::119::118:
siyah ıncı yolladım canım:)
kızlar mng kargoyla ne geliyor arkoyla ilgili bişey dedi kargodaki ama tam anlamadım duş jellerim gelmişti daha ne geliyo ki arkodan bi de eski adresime gitmiş
benim hala 8*4 ler gelmedi gelmeyen varmı aranızda
bana da gelmedi yabenimde gelmedi canım sinir oluyorum
canım sen doğurmadın mınaaptın o gün hani sancılanmıştın ya
aa nasıl hatırladın kız,evet canım sabahına doğum oldu,çok şükür iyiyiz ikimiz de
aa nasıl hatırladın kız,evet canım sabahına doğum oldu,çok şükür iyiyiz ikimiz de
Kızlar çok teşekkür ederim alıntı yapamadım sayfada sorun varhepiniz inşallah daha güzellerini kazanırsınız
Nihans Allah analı babalı büyütsün canım
http://www.kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk/RengarenK/163570213662163?ref=ts sayfanın linki buaçılmazsa Rengarenk diye arattır canım
kızlar bu shell kart no falan da diyor money yerine shell de yazsak olur mu kiMoney Club Kart
Money Club soruyor: Markette sen nesin? Soruyu cevaplayın, sürpriz hediyenizi kazanın! Uygulamamıza Money Club Kart - Markette Nesin | Facebook linkine tıklayarak katılabilirsiniz.
Kart numaranızı girin ve soruyu cevplayın ben tavuk seçmiştim 1.2 kg şenpiliç kazandım8 eylülde kartıma yüklenecekmiş....hadi koşun.... magnum ve sarellede vermişler yorumlarda gördüm :)
kızlar bu shell kart no falan da diyor money yerine shell de yazsak olur mu ki
güle güle kullan canımmmbende nivea atta çantasını istiyorum aslında katılıp duruyorum bakalımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?