Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

protexi bir daha denedim bu kez oldu setiniz yakında gönderilecektir diyo. bu kadar kolay olduğuna göre prima tarzı ir şey bence yani kargo parası bize ait olur diye düşünüyorum

protexi bir daha denedim bu kez oldu setiniz yakında gönderilecektir diyo. bu kadar kolay olduğuna göre prima tarzı ir şey bence yani kargo parası bize ait olur diye düşünüyorum

sanmıyorum.. kargo ücr. olsa .prima belirtmişti,protex te belirtirdi..

Ben protexi herkese yaptım annem,kaynananm,arkim..Kendimize 3-4 kere yaptım walla inş kargo yoktur..

Palette Türkiye - Duvar | Facebook

kızlar paylaşıldı mı bilmiyorum palette nin de ödüllü sorusu var

karta yüklenecekmiş diğer ayrıntıları ben de beilmiyorum malesef

Kızlar sayfayı beğenin profesyonel anneler diye bir bölüm var ordaki testi doldurun hediye var

Protex Türkiye - Profesyonel Anneler | Facebook

çok teşekkür ediyorum

sayenizdee aylardır kargo yüzü görmeyen ben birşeyler kazandım:)

money den sarelle kazandım

ayrıca bu bNİM TEM,ZLİK DÜNYAMDA döndürdüğümüzz

rüzgargülünden hediye kazananlar aldınızmı acaba ben cif kazanmıştım ama gidemedim henüz almayaa

1 adet 2 Kişilik Phuket Tatili kazananlar
PELİN HYUSEİN
5 adet Nintendo Wii kazananlar
OKAN ARDIÇ
PELİN HYUSEİN
SEVİL ERGİN
ŞEHNAZ AKYOL
YELİZ CAN
10 adet Apple iPod Shuffle kazananlar
BEHİYE ANAY
EMİNE AYCAN
MUSTAFA NACİ ÖGE
NAZAN BÖLÜKBAŞI
PELİN HYUSEİN
PINAR SERVAN
SEVİL ERGİN
SİNEM ÜMİT
ŞEHNAZ AKYOL
YELİZ CAN

Canım bende kazanmıştım yeni ama kampanya bitmiş vermemişler..Boşuna gitme.
Bu pelin hüseyin ne ballıymış hepsini kazanmış...

Facebook'a taşıyan Aldım Gitti'den 3 üyemize 30TL'ye kadar seçecekleri bir ürün hediye.
Kampanyamıza katılmak için Aldım Gitti | Facebook adresindeki facebook sayfasını beğenmeniz ve 1 adet ürün fotoğrafını profilinizde paylaşmanız yeterli.
Bu işlemleri yaptıktan sonra facebook profil adresinizi aldimgitti@kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk adresine gönderin çekilişe katılın.

Önemli not: Hediyenizi teslim alabilmeniz için Facebook profilinizdeki isim ile hediye kazanan üyenin isminin aynı olması gerekmektedir.

Son başvuru tarihi: 31 Ağustos 2011

Hediye kazanablme umudu ile facede beğenmediğim sayfa kalmadı ama sadece ülkerdne çikolata kazandım,o da 9 çikolatanın 8'i çikolata çıktı hatta hesap makinesini çikolata sanım yemeye kalkacaktım...Ben nedne bişey kazanamıyorum (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…