8 eylüldemi alıyoruz yoksa 8 eylüle kadarmı.kızlar anlamadım ben :26:siyah inci mesaj yazdım sana.
moneyclup bende tavuk kazandım.
8 eylülde alabilcekmişiz :97:
8 eylüldemi alıyoruz yoksa 8 eylüle kadarmı.kızlar anlamadım ben :26:
protexi bir daha denedim bu kez oldu setiniz yakında gönderilecektir diyo. bu kadar kolay olduğuna göre prima tarzı ir şey bence yani kargo parası bize ait olur diye düşünüyorum
Money Club Kart
Money Club soruyor: Markette sen nesin? Soruyu cevaplayın, sürpriz hediyenizi kazanın! Uygulamamıza Money Club Kart - Markette Nesin | Facebook linkine tıklayarak katılabilirsiniz.
Kart numaranızı girin ve soruyu cevplayın ben tavuk seçmiştim 1.2 kg şenpiliç kazandım8 eylülde kartıma yüklenecekmiş....hadi koşun.... magnum ve sarellede vermişler yorumlarda gördüm :)
karta yüklenecekmiş diğer ayrıntıları ben de beilmiyorum malesef
Kızlar sayfayı beğenin profesyonel anneler diye bir bölüm var ordaki testi doldurun hediye var
Protex Türkiye - Profesyonel Anneler | Facebook
Tüm Tüketiciler Koruma Derneği (TTKD) tarafından yayıncılık sektöründe 2011 yılının altın markası seçildik.41 kere MAAŞALLAH.
TEŞEKKÜRLER.
Bu haberi 13.yılımızın şerefine Facebook sayfamızı beğenen 41 kişiye 40 TL lik hediye çeki,13 kişiye Öğretmen çantası,13 kişiye mp4 hediye ederek kutluyoruz.13 kere MAŞALLAH.
SAĞOLUN. Ama UNUTMAYIN! Son gün 20 EYLÜL
ZambakYayinlari | Facebook
yeni kampanya başlamış
facedeki adım bilmeyenlar için tuana kampanya
protex ınsallah gelır 3 kere gırıs yaptım :)
protex ınsallah gelır 3 kere gırıs yaptım :)
Canım bende kazanmıştım yeni ama kampanya bitmiş vermemişler..Boşuna gitme.çok teşekkür ediyorum
sayenizdee aylardır kargo yüzü görmeyen ben birşeyler kazandım:)
money den sarelle kazandım
ayrıca bu bNİM TEM,ZLİK DÜNYAMDA döndürdüğümüzz
rüzgargülünden hediye kazananlar aldınızmı acaba ben cif kazanmıştım ama gidemedim henüz almayaa
Bu pelin hüseyin ne ballıymış hepsini kazanmış...1 adet 2 Kişilik Phuket Tatili kazananlar
PELİN HYUSEİN
5 adet Nintendo Wii kazananlar
OKAN ARDIÇ
PELİN HYUSEİN
SEVİL ERGİN
ŞEHNAZ AKYOL
YELİZ CAN
10 adet Apple iPod Shuffle kazananlar
BEHİYE ANAY
EMİNE AYCAN
MUSTAFA NACİ ÖGE
NAZAN BÖLÜKBAŞI
PELİN HYUSEİN
PINAR SERVAN
SEVİL ERGİN
SİNEM ÜMİT
ŞEHNAZ AKYOL
YELİZ CAN
rozet gelıyor burdan degıl mı??
kız ne rozeti ürün seti geliyor
kızlar bu protexi bikaç hesaptan yapanlar aynı adresimi veriyorsunuz..gelir miki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?