kazanan varmı aramızdan? ben kazanamadım
ben kazandım. nasıl kazandığımıda söylim,
sorulara göre netten araştırma yaptım. yani bi kaç bilgiye sahip olarak son soruyu cevapladım.
ilk defa bişi kazandım. şaşırdım dün kendimi görünce..
tebrik ederim canım afiyet olsun
bende kazanmıştım hala gelmedi. önümüzdeki hafta gelir heralde
gogogo nun cevabı "her şey çok güzel olacak" hadi bakalım kızlar rastgele
12. gün kazandım açıklanır açıklanmaz adresimi yolladım dün maggi sepetim geldi eşime verdim eve götürsün diye ama eve giderken sapı koptu sepetimin
kızlaaarrr protex testini bende yaptım tebrikler dedi, sonra rozetimi aldım, sonra da formu doldurdum en kısa zamanda adresinize gönderilecek diyorr ben şimdik kazandım mı yaniiiii
diğerleri öyle yapmış kazandık diolardı.. protexe üye oldum formu göremedim:S
gogogo nun cevabı "her şey çok güzel olacak" hadi bakalım kızlar rastgele
anne olmasak olmuo mu protex de :)
sakın katılmayın buna,burda bi arkadaş verdi linkini tabi ben de koştum,habire adamlar arıyo yaaa arkadalık siteleri gibi bişey kimin aradığını da bilmiyosun numara yok,kapatıyorum hemen ama eşim kim o kim o deyip duruyo çıldırcam nasıl iptal ediceğimi de bulaadım:84:
sakın katılmayın buna,burda bi arkadaş verdi linkini tabi ben de koştum,habire adamlar arıyo yaaa arkadalık siteleri gibi bişey kimin aradığını da bilmiyosun numara yok,kapatıyorum hemen ama eşim kim o kim o deyip duruyo çıldırcam nasıl iptal ediceğimi de bulaadım:84:
arkadaşım senin dalgınlığına gelmiş heralde rocco nun sayfada TIKLA KONUŞ TANIŞ yazıo:89:
Seni farklı farklı kişiler arıyo olabilir :90:[/QUO
başardım iptal ettim profilinden uygulma ayarlarına girip,o uygulamayı iptal ediyosun ,inşallah kurtulmuşumdur
dalgınlığıma geldi evet de ben tıkla konuş deyince kontör veriyo sandım meğerse tanışma şeysi gibi bişey
canım faceebookta uygulama ayarlarından iptal edebiliyormuşsun bu uygulamayı hemen iptal et sırf senin için araştırdım baktım aman eşinle aran falan açılmasın
ben nasıl ıptal edecem yhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sabahın kornde bırı aradı
esım gorse parcalar benı
nasıl ıptal edecem hemen söleyın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
dün markafoni bi etkinliğini yenilemişti
açık havadaki reklam panolarını çekip yollayan ilk 100 kişiye çek verecekti
çektim yolladım
panolar e5 tarzı bi yolda, son sürat trafik yerinde ve elektrik direklerinin en tepesinde
araba ile seyir halinde çektiğimden fotoda direk de çıktı haliyle...
markafoniden gelen maili aynen yazıyorum :
Merhaba,
Duvarınızda elektrik direkleri çalışmamızı değil, reklam panomuzun görselini paylaşmanız gerekiyor.
markafoni Ekibi
böyle saygısızca bi şey olamaz!
sabah sabah sinirlerim alt üst oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?