Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

yok tatlım ne rozetı :)))))
set gelıcekmıs
baakalım ne setı yollucaklarsa

bende 3 hesaptan aynı adresı farklı ısımlere yarstım ama
8x4dede aynı sekıldı hepsı geldı baana

yok tatlım ne rozetı :)))))
set gelıcekmıs
baakalım ne setı yollucaklarsa

bende 3 hesaptan aynı adresı farklı ısımlere yarstım ama
8x4dede aynı sekıldı hepsı geldı baana

banada gelmıstı o sekılde 8/4 ler bakalım 2 kere gırıs yaptım kabul olursa artık ama bu hafta bır cop bıle kazanamadım o nedenle umudum yok pek

yaşasınnnnn.dün itibariyle 3.hediyemi de kazandım protexten.magnum,maggi ve protex.çoookkkkkk mutluyum...

hergün bugün gibi boll boll hediyeli olsun inşallahh....tavuk,dondurma,şokella,sabun daha ne isterikkkk:92::92:

Günaydın... Protexe bende katıldım.... annemden ve kendimden kazandım moneyde de tavuk kazandım yine annemle bana civciv çıkarcaz bu topicte bu gidişle dün bu kadardı.. hala ülkerden hesap makinelerim gelmedi... vercem onları ben dağıtcam zaten şimdilik bu kadar kızlaaar

Son düzenleme:
roccoda
var bısıler konsma falan
bır bakın

sakın katılmayın buna,burda bi arkadaş verdi linkini tabi ben de koştum,habire adamlar arıyo yaaa arkadalık siteleri gibi bişey kimin aradığını da bilmiyosun numara yok,kapatıyorum hemen ama eşim kim o kim o deyip duruyo çıldırcam nasıl iptal ediceğimi de bulaadım :84:

telefonunu gizli no aramasına kapatabilirsin yani seni gözükmeyen no arayamaz ;numara gözükerek tekrar ararlarsa savcılığa şikayet edeceğini söylersin
bu arada merak ettim arayıp ne diolar ??? pislikler

arkadaşım senin dalgınlığına gelmiş heralde rocco nun sayfada TIKLA KONUŞ TANIŞ yazıo:89:

Seni farklı farklı kişiler arıyo olabilir :90:

Son düzenleme:
şimdi bende rocco ya baktım konuşma falan görünce hemen ayrıldım sayfadan ne o öyle telefonda konuşma falan hiç sevmedim bu uygulamayı.

18. Gün Kazananları

1-Kadir Azılı
2-İlker Barın Güzeller
3-Kazım Yıldız
4-Burak Öztürk
5-Mustafa Demirbay
6-Emre Satılmış
7-Kerem Yıldız
8-Dilan Kumral
9-Şaduman Özdemir
10-Emre Kamaz
11-Ayben Doğan
12-Necdet Başaran
13-Mehmet Şen
14-Tahsin Özcan
15-Fatma Ulutepe
16-Elif Tştkn
17-Hüseyin Atahan Gök
18-Selda Gür
19-Mustafa Reşit Bulut
20-Muhterem Sevinçelli
21-Nuran Ünlü Ceylan
22-Sibel Uçar
23-Zevcin Aktan
24-Mehmet Bilgili
25-Beren Karadoruk
26-Şenay Poslu Çıldan
27-Enes Aslan
28-Murat Turkmen
29-Tolga Yıldız
30-Bedriye Özsöylemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…