- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
valla ben numara sıl dıe bır yer goremedm(((((((((((
kızlar az önce protexin kampanya katılım koşullarını okudum testi tamamlayan herkese gönderilecektir yazıyo 50 kişi falan görmedim ben
ama tekrar yaptım uygulamayı bu sefer kazandınız falan demedi sadece kaydınız alındı dedi
valla bu sefer peşini bırakmam daha önce specialk hakkımı gaspetti ama bu sefer ben hakkımı yedirmem mail yağmuruna tutarım onları hepimiz aynı şeyi yaparsak eli mahkum verirler bize
ama incites yoküstelik ilk 30 da olmasına rağmen.. İNCİTESS hemen mail atıosun
vaselin kazananlar mail göndermemize gerek yok dmi iletişim bilgilerimizi :26:
Lütfen cvp verin
Merhaba .. hanım,
Listeler oluşturulurken yarışmamızın Katılım Koşulları bölümde yazan kurallar göz önünde bulundurularak değerlendirme yapılmamaktadır. Bu yüzden cevplar doğru bile olsa bu kurallardan herhangi birine uymayan kullanıcılarımız listede yer almaktadır. Fakat kullanıcılarımızın kişisel haklarını korumak amacıyla neden listede yer almadıklarını açıklayamayız. Bu kişiler bizimle irtibata geçtiklerinde hangi kurala istinaden yer almadıklarını ancak taraflarına bildirebiliriz.
İlginize teşekkürler.
magginin cevaba bakın
kızlarr koleston köpük boyam ve chocolator lerim geldi. çok güzeller .yarın tatile gidicektim bugun geldiği iyi oldu.kargocular beni artık tanımışlar ben evde olmayaınca kapıya bırakıp gideceklermiş
hahaha cevaba bakın ya sen kimsin bizim sonucumuza yazıyorsun gibi olmuş ne gibi kural ihlali olabilir merak ettim şimdi kopya mı çekmiş dicekler yapılcak ihlal mi varmış hehehe
Kızlar Maggi dekiler de topiği okuyor olmasınlar.şu sırada bu sırada diye yazıyoruz ya !!!:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?