Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

magginin dünkü bugünkü soruları muhteşem yuzyıl tadında..
daha doğrusu oradan esinlenmiş..

Patron bu,kafası bişeye bozulmuştur..

ama hanımlara hitap ettiğini unutmamalı...

stres sinir sadece beni kötü etkilemiyor sanıyorum... hele ki bir yöneticiye yakıştıramadım... facebook sayfasını beğendirmek için mi yani? ben çok önceden beğemiştim ama zamanında bu tarz bir çağırı alsaydım beğeneceğim varsa da beğenmezdim yani...

sizin nasil kendinize has bir tarzini var ise benimde bana has bir tarzim var. Yonetici olsaydim haklisiniz ama yonetici degilim bu sebeple tarzim beni baglar .....

Yapilan latifeyi serzenisi anlayamiyorsaniz buna yapabilecegim tek sey bunu artik begenme yapmanizdir.

1292. sayfaya ne oldu ? Ulasilamiyor .......

bugun bnde dahıl herkes agresf sankı

Esracim,
Zaten agresiflik hakki sadece uyelerde var yonetici adi altinda olan kisilerin hic basi agrimaz oglu kolunu bacagini kirmaz komsusu balkonu yikarken sizin camlari islatmaz. Yoneticiler sinirleri alinmis, yufka yurekli, duygulari olmayan siz fircalasanizda affet beni canim diyen zavalli mahlukatlardir.

Ben yonetici degilim demistim ama insanim kizgin animda oluyor sevincli animda kusura bakmayin ama nabza gore serbet veremiyorum.

Agresiflik benim ruhumda var komsunun hic sucu yok ! Oglan sadece kolunu kirdi sukur, kafasini kirmadi ! bakin ben nelerle mutluyum....

hanımlara özel bir sitede (ki üye olurken kesinlikle erkek kabul edilmeyeceği yazıyordu) bu şekilde bir üslup kullanmanız sizin kabalığınızı ve sığlığınızı gösterir. biz sizin asker arkadaşınız değiliz. bu şekilde sosyal ortama giriş yaparsanız eleştiri ve ayıplanma kazanırsınız anca. kaldı ki bana kocam bile bu şekilde hitap etmezken size böyle bir hakkı kim veriyor anlamış değilim (anlamak zorunda da değilim, buda benim zeka düzeyimi değil sizin ahlak düzeyinizi ortaya koyar). samimi olduğunuz insanlar olabilir böyle üslubu kaldırabilenlere de özel mesaj ile üslubunuzu yansıtırsınız. kimsenin stresini çekmeye değil düzeyli bir ortamda stresimden uzaklaşmaya buraya yazıyor ve yazılanları okuyorum, yani sizin beni rahatsız etme gibi bir lüksünüz yok.

Iste benim konfor alanimda burada basliyor ! Siglik konusunda haklisiniz oturdum size latifeyi anlatiyorum.... Cesaret ile aptalligi karistirmayin ! hakaret ise simdi de hakaret etmedim ! sadece varsayimlar uzerine konusuyorum. Siz aradan sizin icin uygun olan kelimeleri secer kullanirsiniz...

Konfor alanim mi ? Bu da uyeliginizin son noktasi......

kazen...

ben genelleme yaptım
bugunlrde herkes sıcak ve orucun verdıgı hasaslıktan dolayı gergınlesıor ıster ıstemz
yonetıcı ve uye olmayı bır yana bırakalım
hepımız aynı duzeyde bır ınsanız
tabıkı hepımızın sınırlı ve mutlu oldugu anlar olur
ve hepımız herseyı kk da yasıoruz gun boyu
ben senı 2 yıldır tanıorum
yanlıs anlasılmalar olabılır
ayrıca gerı donusunu sımdı gordum HOSGELDIN

Sitede 4 nolu server uzerinde sorun yasanmaktadir ! Gecici olarak sistem disi kalinabilir.....

ayyyy gerçekten mozillada 1292. sayfa yok:26: ama google cheromedan girince açılıyor o da bir şey en azından görebiliyorum ordan...

bu arada maggi bana özellikle yapıyor sanırım gireceğimi anladı zor soru soruyor Sanırım bugün Sultan Ahmetçiyiz İki soruda sultan ahmetten geldi... 3. acaba nasıl olacak... Araştırma yapmak lazım Sultan Ahmetle ilgili

yapılan yorumlar az bugun magııde neden acaba ?

Sitede 4 nolu server uzerinde sorun yasanmaktadir ! Gecici olarak sistem disi kalinabilir.....

Evet... Mesela ben konuyu cevapla dedikten uzunca bir süre sonra sayfaya dönüş yapıyor.. Bende burada elektrik kesintisinden sanıyordum demek sorun başkaymış.. Sistem dışı kalmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…