Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

valla olurmu olur.. iyide okusalar bile ne yapabilirlerki neticede kazanılmış bir hak var ortada

Kesinlikle öyle.Ne şekilde kazanıldığından onlara ne ki...Verilen cevapta sanki burayı okumuşlar da cevap veriyolar gibi geldi bana.Zaten bu aralar duvara sürekli bu konuda şikayetler yazılıyor...

Selam kızlaaaaaaaar

Ürün kazanan arkadaşlar tebrikler güle güle kullanın

Vaseline olmamış bende de :2: Çok istiyordum ama bir gün olacakkkk

Ülkerden geldi bugün hesap makinelerim ve çikolatam Kargocu kimliğe gerek yok nasılsa sürekli getiriyoruz size kargo diyor Yalnız chocolatorler iğrenç kokuyoooooooorrrrrrrrrrrrr bööööööööööğğğğğğğğ

ürünü aldığınızda zaten 1 hafta sonrası için şu şu tarihlerde kargoya verilcektir dio o bile geç kampanya bittikten sonra siparişleri firmaya geçiyorlar firma onlara gönderio onlar hazırlayıp bizlere gönderiyo limango bu konuda geç malesef zaten 12 gün olmuş kampanya bitiminden sonraki 1 hafta sonra başlatıyorlar gönderimi istersen hesabındayken limangodan mail at siparişin durumunu sor

Hürriyet Aile
Ödüllü Şifre Bulma Yarışmamız tekrar başlıyor! 22 Ağustos Pazartesi günü saat 12:00'da başlayacak olan yarışmamızda şimdiden herkese bol şans dileriz.

Hürriyet Aile | Facebook

Nerde nasıl soracaklarının bilgisini daha vermemişler ama fazla da zaman kalmadı verirler mutlaka takipte kalalım kızlar

ben de ilk defa lmangodan ayın 18inde alışveriş yaptım.Biraz önce baktım tedarik sürecinde yazıyor. şimdide pişman oldum yazını okuyunca inşallah bayrama kadar yollarlar.

tşkler cnm aynı gün alışveriş yaptım trendyoldan da o hemen gönderdı de ondan bı sorayım dedım

ama ben sıralamadaydım neden adım yok??

tşkler cnm aynı gün alışveriş yaptım trendyoldan da o hemen gönderdı de ondan bı sorayım dedım

eğer ellerindeyse üğrünler gönderiyorlar ama bazen elinde olmayanlar oluyor onlar tedarik süresinde bayaaaaa bir bekliyor benim vardı bir siparişim trendyolda 1 aya yakın bekledim sonra mail atınca siparişi iptal ettiler yoksa bekliolar hala

ben de ilk defa lmangodan ayın 18inde alışveriş yaptım.Biraz önce baktım tedarik sürecinde yazıyor. şimdide pişman oldum yazını okuyunca inşallah bayrama kadar yollarlar.
<br>ıyı senın tedarık sürecindeymiş benımkı hala sipariş aşamasında..bi arkadaş vardı saklama kabı fılan almıştı o ne yaptı acaba onunla aynı gün yapmıştık alışveriş

bende almıstım o gun ama henuz bırsey gelmedı ama o tarz sıtelerde kampanya suresının bıtmesını bekledıklerı ıcın gecıkme olabılıyor...

ya ben hiç bi şey yahu bu ne sersemlikdir hesap fAke de değilki bunların yaptığı ne. iş şimdi mail attım tatlım bakalım ne cevap vericekler şimdide keşke sende benim adıma benim mailden atsaydın mail nasılsa şiFresi aynıydı sağol tatlım

Bu benim attığım mail canım ;
Merhaba,19 gün kazananları kontrol ettim..
xxxxxxxxx adındaki üyenin tüm cevapları doğru ve ilk 30 da olmasına rağmen kazananlar listesinde olmadığını fark ettim..
Bunun dışında ilk otuzda olan xxxxxxxx ve xxxxxxxx isimli üyeler de kazananlar listesinde yok..
Firmanızın adaletine güvenerek bu sorunun nedenini öğrenebilir miyim?

Son düzenleme:

aaa kazanmısım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…