valla olurmu olur.. iyide okusalar bile ne yapabilirlerki neticede kazanılmış bir hak var ortada
arkadaşlar bi ara bir arkadaş limangodan ypk dan çek verip alışveriş yapmıştık ürünüm hala sipariş aşamasında diyor gelen var mı.siparişi alalı 12 gün oldu hala sipariş aşamasında diyor acaba böyle geç mi geliyor
ben de ilk defa lmangodan ayın 18inde alışveriş yaptım.Biraz önce baktım tedarik sürecinde yazıyor. şimdide pişman oldum yazını okuyunca inşallah bayrama kadar yollarlar.arkadaşlar bi ara bir arkadaş limangodan ypk dan çek verip alışveriş yapmıştık ürünüm hala sipariş aşamasında diyor gelen var mı.siparişi alalı 12 gün oldu hala sipariş aşamasında diyor acaba böyle geç mi geliyor
tşkler cnm aynı gün alışveriş yaptım trendyoldan da o hemen gönderdı de ondan bı sorayım dedımürünü aldığınızda zaten 1 hafta sonrası için şu şu tarihlerde kargoya verilcektir dio o bile geç kampanya bittikten sonra siparişleri firmaya geçiyorlar firma onlara gönderio onlar hazırlayıp bizlere gönderiyo limango bu konuda geç malesef zaten 12 gün olmuş kampanya bitiminden sonraki 1 hafta sonra başlatıyorlar gönderimi istersen hesabındayken limangodan mail at siparişin durumunu sor
9.Gün Soru ve Cevapları
1- İslam aleminde oruç tutma ayı olan ve kutsal kabul edilen ay hangisidir? Ramazan
2- Dini bayramların 1.gününden önceki güne ne isim verilir? Arife (Arefe) Günü
3- Ramazan Bayramı hicri takvime göre hangi ay’da kutlanır? Şevval
19. Gün Kazananları
1-Mehmet Canser
2-Ayşe Demirbay
3-Mehmet Emin Dokuz
4-Mert Kamaz
5-Güler Değirmenci
6-Gökhan Türk
7-Ahmet Şen
8-Mehmet Özdamar
9-Halil İleri
10-Ariyfe Kaya
11-Rabia Şahin
12-Esma Kırıştıoğlu
13-Ömer Canlı
14-Mükrime Kasap
15-Mehmet Ergan
16-Yasemin Kaya
17-Aslı İnce
18-Nasır Şahin
19-Esen Şentürk Kapankaya
20-Zeynep Başlı
21-Efe Yaşar
22-Banu Suzen Durur
23-Firdevs Türkmen Kılınç
24-Zeren Sezgin Özer
25-Mehmet Erdoğan
26-Perihan Yadigar
27-Nuran Küçükçelebi
28-Gönül Coşkunçelebi
29-Buket İnci
30-Mehtap Karay
ama incites yoküstelik ilk 30 da olmasına rağmen.. İNCİTESS hemen mail atıosun
tşkler cnm aynı gün alışveriş yaptım trendyoldan da o hemen gönderdı de ondan bı sorayım dedım
<br>ıyı senın tedarık sürecindeymiş benımkı hala sipariş aşamasında..bi arkadaş vardı saklama kabı fılan almıştı o ne yaptı acaba onunla aynı gün yapmıştık alışverişben de ilk defa lmangodan ayın 18inde alışveriş yaptım.Biraz önce baktım tedarik sürecinde yazıyor. şimdide pişman oldum yazını okuyunca inşallah bayrama kadar yollarlar.
arkadaşlar bi ara bir arkadaş limangodan ypk dan çek verip alışveriş yapmıştık ürünüm hala sipariş aşamasında diyor gelen var mı.siparişi alalı 12 gün oldu hala sipariş aşamasında diyor acaba böyle geç mi geliyor
Merhaba .. hanım,
Listeler oluşturulurken yarışmamızın Katılım Koşulları bölümde yazan kurallar göz önünde bulundurularak değerlendirme yapılmamaktadır. Bu yüzden cevplar doğru bile olsa bu kurallardan herhangi birine uymayan kullanıcılarımız listede yer almaktadır. Fakat kullanıcılarımızın kişisel haklarını korumak amacıyla neden listede yer almadıklarını açıklayamayız. Bu kişiler bizimle irtibata geçtiklerinde hangi kurala istinaden yer almadıklarını ancak taraflarına bildirebiliriz.
İlginize teşekkürler.
magginin cevaba bakın
Canım bana dün mail geldi kazandınız bu maile cevap vererek adres bilgilerinizi gönderin diye.Maillerini kontrol et..
ya ben hiç bi şey yahu bu ne sersemlikdir hesap fAke de değilki bunların yaptığı ne. iş şimdi mail attım tatlım bakalım ne cevap vericekler şimdide keşke sende benim adıma benim mailden atsaydın mail nasılsa şiFresi aynıydı sağol tatlım
kızlar Burberry - Burberry Body | Facebook tıklayın parfüm veriyolarmış
kızlar Burberry - Burberry Body | Facebook tıklayın parfüm veriyolarmış
kız bu site yabancı.tr ye göndermezler ki
9.Gün Soru ve Cevapları
1- İslam aleminde oruç tutma ayı olan ve kutsal kabul edilen ay hangisidir? Ramazan
2- Dini bayramların 1.gününden önceki güne ne isim verilir? Arife (Arefe) Günü
3- Ramazan Bayramı hicri takvime göre hangi ayda kutlanır? Şevval
19. Gün Kazananları
1-Mehmet Canser
2-Ayşe Demirbay
3-Mehmet Emin Dokuz
4-Mert Kamaz
5-Güler Değirmenci
6-Gökhan Türk
7-Ahmet Şen
8-Mehmet Özdamar
9-Halil İleri
10-Ariyfe Kaya
11-Rabia Şahin
12-Esma Kırıştıoğlu
13-Ömer Canlı
14-Mükrime Kasap
15-Mehmet Ergan
16-Yasemin Kaya
17-Aslı İnce
18-Nasır Şahin
19-Esen Şentürk Kapankaya
20-Zeynep Başlı
21-Efe Yaşar
22-Banu Suzen Durur
23-Firdevs Türkmen Kılınç
24-Zeren Sezgin Özer
25-Mehmet Erdoğan
26-Perihan Yadigar
27-Nuran Küçükçelebi
28-Gönül Coşkunçelebi
29-Buket İnci
30-Mehtap Karay
ama incites yoküstelik ilk 30 da olmasına rağmen.. İNCİTESS hemen mail atıosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?