Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bende almıstım o gun ama henuz bırsey gelmedı ama o tarz sıtelerde kampanya suresının bıtmesını bekledıklerı ıcın gecıkme olabılıyor...
ben almıştım canım ,saklama kabı, benimkisi de tedarik sürecindeymiş,diğer aldığım kargoda, bugün gelir..
kızlar Burberry - Burberry Body | Facebook tıklayın parfüm veriyolarmış

arkadaşlar boşuna istemeyin gümrük yasağı var artık.. yurtdışından kozmetik parfüm filan getirtmek yasak

Merhaba
Kayar Sucuklarina ait paylasim kapalidir !

Lutfen onlara ait paylasim yapmayin !

Genç Amerikalı ve Avrupalı Müslümanlar arasında özellikle geniş bir kitleye sahip olan Tarik Ramazan hangi dergi tarafından asrın en büyük 100 yenilikçisinden biri olarak nitelendirildi?

a. Forbes

b. Times

c. Newsweek

d. Life

Tarık Ramazan'ın 'Peygamber'in İzinde kitabını kazanmak için aşağıdaki soruyu doğru yanıtlamanız yeterli. Soruyu doğru cevaplayanlar arasında 1’inci, 300’üncü, 500’üncü, 1000’inci, 1500’üncü, 2000’inci, 2500’üncü, 3000’inci, 3500’üncü ve 4000’inci olan okuyucular bizden imzalı kitabı kazanacak.

Soruyu bil imzal kitab kazan! - Hrriyet Kltr Sanat

Cevabı Göndermek için;

Hürriyet - Kültür-Sanat'tan davetiye kazanma şansı

ben bulamadım cevap ne

1292. sayfaya ulasilamiyor....

paylasmadıgımızı nerden biliyosunuz ki siz hayret bişi ayaklar baş oluveriyo anında asabiyete bak benim sayemde neredeyse 30 arkadasım üye oldu kulube bilip bilmeden genelleme yapamazsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…