yapılan yorumlar az bugun magııde neden acaba ?
eveet zor geldi sanırımmmYa da facebookta sorun vardır belki.. Ama sorun yaşamadım bugün... Katılmak istenmemiştir diye düşünüyorum:44:
ınsallah 2. Soru gıbı performans sergılerım magıde
ne var banada 1 tanecık corba sepetı cıksa :)
kızlar ilk iki soruya maggi de şimdi cevap versem zaten 3. Soruda ilk 30 a girmek değil mi mantık böyle birşey yapsam olur mu
inşallah....Bende kaynım için katıldım onun adına... Kaçtır giriyorum olmuyor. Dünde evde yoktum çok basitmiş sorular yani şans olmalı di mi şansı yok sanırım
Rocco senden nefret edıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
uygulamayı kaldırdıgım halde arıolar yha,ne sacma bırseymıs bu be
nasıl kurtulacagım:26:
patrona fırça atıyooooo..
canım nasıl kaldırdın uygulamayı hesap ayarlarından gir,ben öyle yaptım beni aramıyolar artık
kızlar maggi 5 temi başlıyoo sadece 3. soruya yanıt versem kazanabilirmiyim acabaa
kızımdan fırsat yeni buldummm daa bir bakıyım didim
merhaba arkadaslar ben de yarsmlara katılblırm dımı
merhaba arkadaslar ben de yarsmlara katılblırm dımı
ateşle ateşle ben küle döndürürüm nasılsa ayrıca patron kimkendiside patron olmadıgını kabul etti ama neyse sen devam et patron demeye
şekerim patron işteee..şimdi ben yönetici değilim dedi ama sonuçta site sahibi.. patron değil de nedir?..
ateşlemedim beee..sadece espri yaptım,kazen in uslubu bu ,kinaye eder gibi görünüp espirili yaklaşır..
ama arkadaşlar yanlış anladı..
şekerim patron işteee..şimdi ben yönetici değilim dedi ama sonuçta site sahibi.. patron değil de nedir?..
ateşlemedim beee..sadece espri yaptım,kazen in uslubu bu ,kinaye eder gibi görünüp espirili yaklaşır..
ama arkadaşlar yanlış anladı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?