Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ınsallah 2. Soru gıbı performans sergılerım magıde
ne var banada 1 tanecık corba sepetı cıksa :)

kızlar ilk iki soruya maggi de şimdi cevap versem zaten 3. soruda ilk 30 a girmek değil mi mantık böyle birşey yapsam olur mu

ınsallah 2. Soru gıbı performans sergılerım magıde
ne var banada 1 tanecık corba sepetı cıksa :)

İnşallah.... bende kaynım için katıldım onun adına... kaçtır giriyorum olmuyor. dünde evde yoktum çok basitmiş sorular yani şans olmalı di mi şansı yok sanırım

inşallah.... Bende kaynım için katıldım onun adına... Kaçtır giriyorum olmuyor. Dünde evde yoktum çok basitmiş sorular yani şans olmalı di mi şansı yok sanırım

kız aynen basıt oldumu katılamıorum ısım cıkıor zor oldumu benı buluor
hele o ılk 60 da katılamamıstım nede basıt sormuslar öle

Rocco senden nefret edıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

uygulamayı kaldırdıgım halde arıolar yha,ne sacma bırseymıs bu be
nasıl kurtulacagım:26:

kızlar maggi 5 temi başlıyoo sadece 3. soruya yanıt versem kazanabilirmiyim acabaa

kızımdan fırsat yeni buldummm daa bir bakıyım didim

ateşle ateşle ben küle döndürürüm nasılsa ayrıca patron kim kendiside patron olmadıgını kabul etti ama neyse sen devam et patron demeye

şekerim patron işteee..şimdi ben yönetici değilim dedi ama sonuçta site sahibi..patron değil de nedir?..

ateşlemedim beee..sadece espri yaptım,kazen in uslubu bu ,kinaye eder gibi görünüp espirili yaklaşır..
ama arkadaşlar yanlış anladı..

ii bakalım öyle olsun

bende kazeni anlamadım şimdi.diğer arkadaşı siteden banlarken özgeye çemkirmedi nasıl olduysa bay asabi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…