face hesabından canım
Bu konuyu sadece uyeler okuyabilir hale getirelim mi ?
cnm ilk iki sorunu şimdi cevapla son soru 5 te çıkıcak ilk 30 a girdinmi iş tamamdır
Bu Ramazan Çorbalarınız MAGGI®'den! yarışmamıza göstermiş olduğunuz ilgiye öncelikle çok teşekkür ediyoruz.
Ramazan Bayramından önce sepetleri size ulaştırabilmek için 26 Ağustos Cuma günü sorularımız Sabah saat 10:00-11:00 ve 12:00 da sorularak YARIŞMAMIZ SONA ERECEKTİR.
Not: 26 Ağustos Cuma günü sorularımızı doğru yanıtlayan tam 120 kişiye 120 SEPET verilecektir.
Maggiiye bugunkü son soruda Atatürk ve 1.ahmet yazan arkadaslar cevaplarını değiştirmeye basladı lütfen engelle.Bunun eglenceli bir yarışma tadında kalmasını diliyorum
yazdım silmişlerr kendini zeki zanneden aç gözlü pislikler cevaplarını değiştirmeye basladııı arkadaslar uyanalımmm 19. sıradan 22 ye geriledim millet cevaplarının altına tekrar yorum yapıp dogruyu yazıyolarrr AÇ GÖZLÜLERDEN NEFRETTT EDİYORUMMMMM
o nasıl oluyor yaa :26: sahi dünde katıldığım son soruda 19. sıradan 24 e gerilemiştim bu yüzdenmiymiş bende anlam berememiştim bi türlü
Bu Ramazan Çorbalarınız MAGGI®'den! yarışmamıza göstermiş olduğunuz ilgiye öncelikle çok teşekkür ediyoruz.
Ramazan Bayramından önce sepetleri size ulaştırabilmek için 26 Ağustos Cuma günü sorularımız Sabah saat 10:00-11:00 ve 12:00 da sorularak YARIŞMAMIZ SONA ERECEKTİR.
Not: 26 Ağustos Cuma günü sorularımızı doğru yanıtlayan tam 120 kişiye 120 SEPET verilecektir.
Burberry - Burberry Body | Facebook
arkadaslar burberry parfum numunesi icin paylasim yapilmis ancak son asamada ingilizce olarak bir aciklama var. orada ulkemize kargo gonderimi yapilamamaktadir yazıyor. oraya girdiginiz bilgiler promosyon olarak bilgilendirme amacli alıncaktır diye de yazıyor. meali bu :) yani parfum filan beklemeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?