Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

:26::26:annnaaammm ben KAZEN in profil resimden korkuyom valla bakamıyom... valla ben bişey yapmadım demek geçio içimden sadece bilmeden bişey paylaştım meğer yasakmış onu paylaşmak..

Bu Ramazan Çorbalarınız MAGGI®'den! yarışmamıza göstermiş olduğunuz ilgiye öncelikle çok teşekkür ediyoruz.
Ramazan Bayramından önce sepetleri size ulaştırabilmek için 26 Ağustos Cuma günü sorularımız Sabah saat 10:00-11:00 ve 12:00 da sorularak YARIŞMAMIZ SONA ERECEKTİR.
Not: 26 Ağustos Cuma günü sorularımızı doğru yanıtlayan tam 120 kişiye 120 SEPET verilecektir.

Maggi Türkiye Yarışmamız 26 Ağustos Cuma gününe kadar hergün devam edecektir.

Maggiiye bugunkü son soruda Atatürk ve 1.ahmet yazan arkadaslar cevaplarını değiştirmeye basladı lütfen engelle.Bunun eglenceli bir yarışma tadında kalmasını diliyorum
yazdım silmişlerr kendini zeki zanneden aç gözlü pislikler cevaplarını değiştirmeye basladııı arkadaslar uyanalımmm 19. sıradan 22 ye geriledim millet cevaplarının altına tekrar yorum yapıp dogruyu yazıyolarrr AÇ GÖZLÜLERDEN NEFRETTT EDİYORUMMMMM

Bu konuyu sadece uyeler okuyabilir hale getirelim mi ?

hemde çok süper olur..hiç misafirsiz kalmıyoruz..onlar da buraya üye olsunlar okusunlar
bize ne.. yok öyle paylaşım yapmadan hazıra konmak..

ayrıca oğluşunuız için geçmiş olsun ..çocuklar düşe kalka büyüyor diye boşuna dememişler..:93:

o nasıl oluyor yaa :26: sahi dünde katıldığım son soruda 19. sıradan 24 e gerilemiştim bu yüzdenmiymiş bende anlam berememiştim bi türlü

o nasıl oluyor yaa :26: sahi dünde katıldığım son soruda 19. sıradan 24 e gerilemiştim bu yüzdenmiymiş bende anlam berememiştim bi türlü

Valla bilmiyorum bende ama fatih sultan mehmet cevaplarını saydım 19. sıradaydım geriliyorum artık nasıl beceriyosalar insanların 3 kuruş için yarışmalara hile sürmesi beni cıldırtıyor bugun cok isyanlardayım

ayy hayır olamaz cuma gunu ben ıste olacagım o saatlerde benım hesabımdan yarısabılecek kımse var mı???

kızlar geçen gün money clup kartın temizlik dünyam diye bir kampanyası vardı ürünü alan varmı? ben %100 indirim kazandığım halde %25 ind. var denildi.. böyle bir sorun yaşayan var mı?

Burberry - Burberry Body | Facebook

arkadaslar burberry parfum numunesi icin paylasim yapilmis ancak son asamada ingilizce olarak bir aciklama var. orada ulkemize kargo gonderimi yapilamamaktadir yazıyor. oraya girdiginiz bilgiler promosyon olarak bilgilendirme amacli alıncaktır diye de yazıyor. meali bu :) yani parfum filan beklemeyin.

teşekkürler açıklama için,güya ben de ingilizce biliyorum ama okumadan atladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…