Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

yarışmayı ben duyurdum kazananları da ben duyurayım bari ,buyrun link

Kérastase Türkiye - Siz Hangi Güneş Kadınısınız? | Facebook

Tabiki de kazanamamışım.

Valla hiç para veremem, bide çekiliş cıkıp cıkmcağı kesin değil. Saol yinede canım paylaştığın için.

Türkiye’nin köklü markalarından İpragaz, Facebook sayfasında yer verdiği Ramazan’a özel çalışması ile
en güzel yemek tariflerini yarıştırıyor.

“İpragaz Enerji Takımı” Facebook sayfasındaki ” uygulaması, katılımcıların hem eğlenceli vakit geçirmelerine,
hem de Ramazan ayı boyunca en lezzetli yemek tariflerini birbirleriyle paylaşmalarına olanak tanıyor.

En beğenilen yemek tarifi sahibinin Arzum’dan mutfak robotu ya da su ısıtıcısı kazanacağı “Sofranın Sultanları Yarışıyor” uygulamasının sizin de
ilginizi çekeceğini düşünüyor ve sizi uygulamaya katılmaya davet ediyoruz: Enerji Takımı | Facebook

LTB Jeans
LTB ile yeni sezon jean kazanmaya son 2 gün!

Bu iletinin altındaki beğen butonunu tıklayanlar arasından çekilişle belirlenecek 3 kişi, LTB'den yeni sezon jean pantolon kazanıyor!

LTB Jeans | Facebook

Saol canım. Yicem yicem

~~

FACEBOOK | RengarenK

* Katılım Koşullarımız *
1-Profilinizde Penguen | Facebook sayfamızı paylaşınız.

2-Profilinizde RengarenK'in Fotoğrafları - 22.08.2011 Çekilişimize katılmak için yorum bırakınız.. | Facebook resmimizi paylaşınız.

3-Duvarınızı görmemiz için http://on.fb.me/nmaZim arkadaş olarak ekleyiniz.

4-Paylaşım yaptıktan sonra bu fotoğrafın altına katıldığınızı ve paylaşım yaptığınızı belirtiniz..

5-Penguen Facebook sayfasını beğeniniz.

Önemli Not: Hergün yapılacak paylaşımlar 1 çekiliş hakkı verecektir!
Farklı bir yere yorum bırakanlar çekiliş listemize eklenmeyecektir!!!

Çekiliş programı

22.08.2011 NIVEA BABY ATTA ÇANTA SETi

Son düzenleme:
buda bebişli annelerimiz için bir kampanya

Evy Baby, 15 Ağustos – 21 Ağustos tarihleri arasında Facebook sayfasını beğenenler arasından her gün 10 kişiye Evy Baby bebek bezi hediye ediyor... Siz de Evy Baby bebek bezi paketlerinden birini kazanmak istiyorsanız yapmanız gereken tek şey; facebook tan evybabyailesi sayfasını beğenmek ve Evy Baby’i takip etmek...

https://www.facebook.com/evybabyailesi?sk=app_4949752878

afiyet olsun canım..
devam ediyor mu yarışma?

Saol canım. Evet canım devam ediyor ama haftada 1 yapılıyor yarışma..

Sayfayı takip edebilirsin canım:
Fakat link koyuyorum, ama cıkmıyor. Facebook arama yerine Kayar Sucukları yazarsan sayfayı bulabilirsin.

Bilgi:
Rakamları siz seçiyorsunuz sayısal loto oynar gibi.. ad,soyad,profil linki ve rakamlarla birlikte alperkayar@hotmail.com adresine yolluyorsunuz.. Sayısal loto çekilişinden sonra da kontroller bitince kazananlar açıklanıyor.. En çok rakamı tutturan kazanıyor..

Son düzenleme:
tekrar selam arkadaslar bugun pek yarısma yok tatıl gunu yarısmalar tatıl mı oldu??

arkadaşlar cuma gunku maggı cekılısı ıcın soruyorum ben ısyerınden facee gıremıyorum ama normal ınternete gırebılıyrum soruları cevaplandırmak mumkun mu?

arkadaşlar cuma gunku maggı cekılısı ıcın soruyorum ben ısyerınden facee gıremıyorum ama normal ınternete gırebılıyrum soruları cevaplandırmak mumkun mu?

Canım Maggi'de soruları cevaplayabilmen için önce Facebook'ta adresinle giriş yapmış olman gerekiyorki Maggi sayfasında giriş yaptığın gözüksün ve verdğin cevap facebook hesabının adıyla gitsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…