Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

selam kızlar sahurda kımsecıkler yok mu burda???? facedede oy vermeyle ılgılı sorun yasayanlar varmıs galıba 20-25 tane fake hesaplar acanlar falan oyları gerı alanlar bayaa problemlı ıyıkı oy vermelı yarısmalara katılmıyorum dedım valla...

selam kızlar sahurda kımsecıkler yok mu burda???? facedede oy vermeyle ılgılı sorun yasayanlar varmıs galıba 20-25 tane fake hesaplar acanlar falan oyları gerı alanlar bayaa problemlı ıyıkı oy vermelı yarısmalara katılmıyorum dedım valla...

Merhaba ben de aranıza yeni katıldım. Biraz ziyaretçi olarak baktım daha önce:44: hepiniz çok tatlısınız :)

incites nasıl cözdün maggi sorununu yawwww ben dagıttım corbalarımı cumma da annem adına katılayım bariiiii 120ye girerim kesinnnn

incites nasıl cözdün maggi sorununu yawwww ben dagıttım corbalarımı cumma da annem adına katılayım bariiiii 120ye girerim kesinnnn

zaten saçma sapan bir cevap geldi bana canımcımmm neymiş kargo adresimdeki isimle. gerçek ismim aynı değilmiş be akıllım dedim sen benim adresimi aldınmıki nerden uydurdunuz bu tip bir şeyi adımı nasıl yargılıyorsun alla alla adımda buu kimliğimde bu kampanyacı değil sahte değil bu ne oluyo şimdi dedim anladılar yaptıkları hatayı benim soyismin başda yazıyor sadece fAce.de. bu yanee. sorunları allahım yawwww soyisim başda adım sonda alt tarafı sonunda anladılar hatalarını yollucaklarını sölediler bende duvarlarında paylaşdım amaa

işte bu yüzden mutlaka sıranızı sayın diyorum herkese.. hakkı yenen bir çok kişi olduğuna eminim .. afiyetle iç canım çorbalarını

işte bu yüzden mutlaka sıranızı sayın diyorum herkese.. hakkı yenen bir çok kişi olduğuna eminim .. afiyetle iç canım çorbalarını

ben saydım dıger ıkısınde sıralama yok denıyordu hep basından berı gecenkınde 35 sıradaydım ama arada cevabı hatalı olan 7-8 kısı vardı kazandım dedım maıl attım yayınlamayınca meger arkadaslar sonradan cevabı dewgıstırmıs aslında hıc cevap falan bakmayacaksın a yazıp gonderecen madem oyle sonra duzelteceksın bı anlamı yokkı bu seılde adam 9 yazmıs gondermıs cevap olarak sonra degıstırmıs sevval dıye ben naapayım sımdı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…