Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

desene hıc sansım yok 30 kısıye gırmıyorum bı turlu 120 de gırerım dıyordum ama sansıma calısacagım o gun ve mumkunu yok gıremem...

Alışverişi Facebook'a taşıyan Aldım Gitti'den 3 üyemize 30TL'ye kadar seçecekleri bir ürün hediye.
Kampanyamıza katılmak için http://www.facebook.com/aldimgittiii adresindeki facebook sayfasını beğenmeniz ve 1 adet ürün fotoğrafını profilinizde paylaşmanız yeterli.
Bu işlemleri yaptıktan sonra facebook profil adresinizi aldimgitti@kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk adresine gönderin çekilişe katılın.

Önemli not: Hediyenizi teslim alabilmeniz için Facebook profilinizdeki isim ile hediye kazanan üyenin isminin aynı olması gerekmektedir.

Son düzenleme:
annelikakademisi ücretsiz sabiha pektuna kitabı yolluyor

http://www.annelikakademisi.com/Hosgeldiniz.aspx

ama 4.90 kargo ücreti varmış kitaba beğeni fazlaydı okuduğum yerde paylaştım belki işinize yarar..

Canım bunuda 2 defa paylaşmışsın. 1 defa paylaşman yeterli. 2. si fazlalık oluyor ve sayfayı bozuyor..

~~

Orkid Comfortla Migrosta Kazan

Bu yarışmanın sonucu ne zaman açıklanır bilmiyorum

Canım bunuda 2 defa paylaşmışsın. 1 defa paylaşman yeterli. 2. si fazlalık oluyor ve sayfayı bozuyor..

~~

Orkid Comfortla Migrosta Kazan

Bu yarışmanın sonucu ne zaman açıklanır bilmiyorum

bugün paylaşım yaparken bi yavaşlık var neden anlamadım sonrada ikinciyi yayınlıyor..Silmeye çalışıyım silebilirsem..silemedim ama onunn yerine mesajı değiştirip başka kampanya yapıştırdım..

Son düzenleme:
sedack,
cagan,
ozgeozge,
naznaz,
3C3,
aysegul22,
edyg,
pacwoman,
theuglygoddess,
FANTAGIRRO,
KapicininBitliKizi
ve 7 beleşçi hepinize merhabalar....

sadece bu foruma degıl sıteye uye olmayanların gorusunu engellemenın bır yolu yok mu acaba eger bır takıp yapılacaksa uye olarak yapmak gerekmez mı?? sonucta bu kısıler anladıgım kadarıyla sabıt yanı arada bı bakıp gecenler degıl...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…