Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

diyetten astrolojiye modadan cinselliğe dair herşeyi burada bulabilirsiniz bunde kadar buldum ayrıca nasıl cümle olacak bu ya

kız kaşı kaşı bi tarafınıııııııııııııııııııııı

Hoşgeldiniz bu arada köpiş muhteşem, can dostlarımıza bayılıyorum. benim için kocaman sarılıp öpün onu, lütfen

aranıza benide kabul ettiğiniz için hepinize teşekkür ederim.can dostumu senin için öptüm bile.. o benim hayattaki herşeyim.. bu arada az önce öğrendim 2.5 haftalık hamileymişim :)) köpişime arkadaş geliyo :)

Tabiki ama genelde blogları takip ediyorum :) onlarda olur değil mi ?
canım blog kampanyalarını paylaşmak yasak

maşallah kız birşey bırakmamışsın Allah daha çok kazandırsın canım oğluşunu az benim yanıma göndersene teyzesinin şansını da açsın

nazarım gectı nazarım gectı ben hıc bu kadar sey kazanmadım ya

güle güle kullan canım
teşekkür ederim canım :)
maşşallah diyelim o zaman :))) ama bu araba çekilişi özdilekmi izmirde değilsin inşallah bu sefer ben kazanıcam :)
kızlar niveam gelmedi,napoliten gelmedi,kadınlar ne ister den kazandım o da yok,kazandığım halde niye gelmiyo bu kargolar bana:2::2:

anammmm kadınlar ne ister banada gelmediii hemen kurcalamaya gidiyorum :) nivea bu hafta gelir ülkerde hala dağıtıma devam ediyo sıkma canınıgelcek hepsi :)

sağol cnaım inş.gelince buraya yazarmısın kadınlar ne ister

taaaaaaaaaaaaaaaaaa bi zamanlar da kazen bı yarışma duyurmuş ad we adreslerımızı almıştııııı :44::44::44:hatırladınızmı o nolduuuuuuu bılen warmııııııııııı
bı de onu kurcakasakkkkkkkk:95::95::95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…