facedekı ısmın ne soylersen hemen eklerım canım
oh beeeee. sonunda maggiyi kazandım.bakalım sepet nasıl olacak inş büyük sepet gönderirler.
zambak yayınlarından kazandığım tarçın cd seti, 8x4 deodorantlar, drynites gece külodu geldi. zenbidende gömlek kazanmıştım. o da bugün yarın gelir.
amma şanslıyım yaw bu günlerde.normalde hiç şansım yoktur ama bebişim annesine şans getirdi.
oğluşumun şansına birde burda bi avm de araba çekilişine katıldım bol miktarda... bide o çıkarsa.............
Hoşgeldinizbu arada köpiş muhteşem, can dostlarımıza bayılıyorum. benim için kocaman sarılıp öpün onu, lütfen
canım blog kampanyalarını paylaşmak yasakTabiki ama genelde blogları takip ediyorum :) onlarda olur değil mi ?
oh beeeee. sonunda maggiyi kazandım.bakalım sepet nasıl olacak inş büyük sepet gönderirler.
zambak yayınlarından kazandığım tarçın cd seti, 8x4 deodorantlar, drynites gece külodu geldi. zenbidende gömlek kazanmıştım. o da bugün yarın gelir.
amma şanslıyım yaw bu günlerde.normalde hiç şansım yoktur ama bebişim annesine şans getirdi.
oğluşumun şansına birde burda bi avm de araba çekilişine katıldım bol miktarda... bide o çıkarsa.............
Bu hafta konumuz sağlıklı ve güzel eller! NIVEAdan hediyeler kazanmak için NIVEA Cilt Bakımı sayfasında bize katıl!
NIVEA Türkiye - Duvar | Facebook
canım o sayfada bi anket var onu doldurunca mı katılmış oluyoruz çekilişe
teşekkür ederim canım :)güle güle kullan canım
maşşallah diyelim o zaman :))) ama bu araba çekilişi özdilekmi izmirde değilsin inşallah bu sefer ben kazanıcam :)oh beeeee. sonunda maggiyi kazandım.bakalım sepet nasıl olacak inş büyük sepet gönderirler.
kızlar niveam gelmedi,napoliten gelmedi,kadınlar ne ister den kazandım o da yok,kazandığım halde niye gelmiyo bu kargolar bana:2::2:
teşekkür ederim canım :)
maşşallah diyelim o zaman :))) ama bu araba çekilişi özdilekmi izmirde değilsin inşallah bu sefer ben kazanıcam :)
anammmm kadınlar ne ister banada gelmediii hemen kurcalamaya gidiyorum :) nivea bu hafta gelir ülkerde hala dağıtıma devam ediyo sıkma canınıgelcek hepsi :)
14 tane ziyaretçi yuhhhhhhhhhh
teşekkür ederim canım :)
maşşallah diyelim o zaman :))) ama bu araba çekilişi özdilekmi izmirde değilsin inşallah bu sefer ben kazanıcam :)
anammmm kadınlar ne ister banada gelmediii hemen kurcalamaya gidiyorum :) nivea bu hafta gelir ülkerde hala dağıtıma devam ediyo sıkma canınıgelcek hepsi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?