- 21 Mayıs 2011
- 295
- 0
- 66
Rengarenkten kazandığım saç maşam geldi:119::124::118:Tuana kuaför hizmetinizdedir hepinizi bekliyorum
Eki Görüntüle 245900
Rengarenkten kazandığım saç maşam geldi:119::124::118:Tuana kuaför hizmetinizdedir hepinizi bekliyorum
Eki Görüntüle 245900
eeeeeeeeeeeeeee kargocular sana çalışıyor bugünnnnnnnnnnnn
Eki Görüntüle 245900
geçen kışın yapılan bir kampanyaydı katılmıştık yoğunluktan iptal edilmişti markayı bile unuttumtaaaaaaaaaaaaaaaaaa bi zamanlar da kazen bı yarışma duyurmuş ad we adreslerımızı almıştııııı :44::44::44:hatırladınızmı o nolduuuuuuu bılen warmııııııııııı
bı de onu kurcakasakkkkkkkk:95::95::95:
vay be süper
güle güle kullan
mikrom gel saçlarını maşalıyım para da istemiyorum sana çekilişsiz kurasız bedavaeeeeeeeeeeeeeee kargocular sana çalışıyor bugünnnnnnnnnnnn
tuanacım şu kargoları bana doğru kışkışlarmısın biraz da bana gelsinler
Eki Görüntüle 245900
aranıza benide kabul ettiğiniz için hepinize teşekkür ederim.can dostumu senin için öptüm bile.. o benim hayattaki herşeyim.. bu arada az önce öğrendim 2.5 haftalık hamileymişim :)) köpişime arkadaş geliyo :)
nazarım gectı nazarım gectıben hıc bu kadar sey kazanmadım ya
teşekkür ederim canım :)
maşşallah diyelim o zaman :))) ama bu araba çekilişi özdilekmi izmirde değilsin inşallah bu sefer ben kazanıcam :)
anammmm kadınlar ne ister banada gelmediii hemen kurcalamaya gidiyorum :) nivea bu hafta gelir ülkerde hala dağıtıma devam ediyo sıkma canınıgelcek hepsi :)
Eki Görüntüle 245900
elf.aln@hotmail.com kızlr netten ıs fırsatıymış bılıomusunuz bu kadını ekleyın bı sıteye yolluyo bızı bı dınltyın ya neymış benım kı wın fatura cok gelır
teşekkürler canımtıpatıp aynısı bende var bunungüle güle kulan tatlım
selam tatlıgacım hoşgeldin paşabahçe haberi için teşekkürler
teşekkürler canım sende oğluşunu tatlı yanaklarından bizim için de öpersin
tebrikler canım. allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş.
yokcanım adana optimum avm de ben kazancam bennn....
wawwwww süperrrrmiş. güle güle kullan canım
oğluşum adına bütün kampanyalarda herkese bol bol şans diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?