teşekkürler canım
selam tatlıgacım hoşgeldin paşabahçe haberi için teşekkürler
teşekkürler canım sende oğluşunu tatlı yanaklarından bizim için de öpersin
hele bi doğsun,allah kucağıma almayı nasip etsin bol bol sizlerin adına da öpücem
mikron kurban olsun sanaaaaaamikrom gel saçlarını maşalıyım para da istemiyorum sana çekilişsiz kurasız bedava
ben o kargocuları aylardır bekliyorum kargocularımı kimseye vermem
nazar değdi nazar
arkomen kazanamamışım halbuki 2 sn de yapmıştım.
sineray adlı arkadaşım blog kampanyalarını yazmış ve uyaran olmamış,demek ki kimse artık bişey demiyor.
ben de blogumda hediye çekilişi yapıyorum.blogumun adı nickimin altında yazıyor.
gabrini yaz oje seti hediye ediyorum
"Diyetten astrolojiye, modadan cinselliğe dair her şeyi burada bulabilirsiniz." gibi bişey çıkıyo ortaya.
mikron kurban olsun sanaaaaaa
Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al
Calvin Klein kampanyamızda toplamda kaç ürün bulunuyor? Sorunun doğru cevabını mailin başlık/subject kısmına yazarak yarisma@markafoni.com adresine gönderen 500. kişi fotoğraftaki Calvin Klein marka çantayı kazanıyor! Bu yazının altına yazılan cevaplar kabul edilmeyecektir. Lütfen markafoniye kayıtlı mail adresinizle katılın. Birden fazla mail atanların ilk mailleri dikkate alınacaktır. Herkese bol şans!
500.kişi kazanıyomus
Markafoni bana 10tl kupon vermiş kızlar maillerinizi kontrol edin size de gelmiştir
ben doğdu sanmıştım ay utandım şimditopiğimizin bebişlerini karıştırıyorum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?