- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
silmeseydim 9.sıradaydım!
diğer doğru cevabımda da 6!
mail atalım mı ne dersiniz?
walla kendimi salak gibi hissettım.anlamadım gitti
ben de kalanlardan beğenemedim hiçbu ara sık sık kargo bedava yapıyorlar.çeklerin de süresi uzun,bekleyeceğim
bana verdi 7 tl
Tekin Acar Cosmetics
Doğru cevap " Tyler Wood " olacaktı.
Soruyu doğru cevaplayan ve ödül kazanan 10.Belgin Doğan 20.Banu Durur 30.Fatma Selvi'yi kutluyoruz. Ödülleri bugün adreslerine ulaştırılacaktır. İyi günlerde kullanmanızı dileriz :) :97::97::97::97::97::97:
Arkadaşlar ben maggiye yaptığının ayıp ve haksızlık olduğunu ıkı dogru cevabın olmayacagı kı dıyanet sıtesı de benı dogruluyor.yazdım ayrıca şikayetvar sitesine de şikayetımı belirttim. maggiyi de beğenmekten vazgectım.
bayram dolayısıyla sanırım kargolar bedava. ben 2 kere alışveriş yaptım ikisindede 7 tl vermedi.
bioblas bayram mesajı yollamış tiii aylar önce numune istemiştim yollamadılar la onu yollasalardı ya 3 5 sevaba girerlerdi
yeminki aynı şeyi düşündüm, daha maili 3 dk önce okudum buraya bi baktım sen de öyle yazmışsın :)) aman boşverelim göndermezlerse göndermesinler.
bana bayram mailinden 2 kere yollamışlaralay ediyorlar sanırım
http://www.justplay.com.tr/FAQ.aspx
kızlar bu sayfada anketlere katılanlara çekiliş yoluyla beleş ödüller dağıtıyo.
İzi's cookies facede bu sayfayı beğenin kızlar kurabiye hediye
Abilerin Abisi - CardFinans GO ve Abilerin Abisi ile tahmin et | Facebook yarışmaya burdan katılabilirsin
Herkese merhaba! Yarın sayfamızda çeşitli hediyeler kazanabileceğiniz bir yarışma başlıyor: Hızlı Olan Kazansın! Ödüllerde sürprizlerimiz var. Bu haftaki yarışmanın ödülü, Elidor ürünlerinden oluşan hediye sepeti! Sorduğumuz 3 soruyu "en kısa sürede" doğru cevaplayan 1 kişiye, Elidor hediye sepetimizi gönderiyoruz. Takipte kalın!
https://www.facebook.com/ElidorTurkiye
Elidor da cimrileşti :26:
sansirodan kocam adına parfüm kazanmışım Ya maggide 1.gruptaki 9. ve 10 .kişilerin arasında cevap vermişim ığdır canakkale gökceada diye ama bana magii yok zaten bikere kazanmıştımda cokta umrumda deil ama neden beni es gecmişler anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?