Dovedaki hikayemiii begenmişlerrrrrrrrrrrr şimdi kadın aradııı bayramdan sonra göndercez kusura bakmayın diyeeee
Dovedaki hikayemiii begenmişlerrrrrrrrrrrr şimdi kadın aradııı bayramdan sonra göndercez kusura bakmayın diyeeee
Maggi , eşimin adına katılmıştım kazanmışşş . son gün kazandıkk sonunda yuppiiiiiiiii
şu limangoyu bi anlatın kredi akrtı gerekli dimi ona
Maggiden hala sepetim gelmese de(8.gün olacak yarın) bugün yine demutluyum.limangodan baya karlı alışverişer yaptım.Az önce eşimin de üye oldugunu ögrendim.onun sayfasına da yapıkrediden 10tl çek gönderdim.2,90tlye tava aldım
Nasıl gönderdin canım bunu
Maggiden hala sepetim gelmese de(8.gün olacak yarın) bugün yine demutluyum.limangodan baya karlı alışverişer yaptım.Az önce eşimin de üye oldugunu ögrendim.onun sayfasına da yapıkrediden 10tl çek gönderdim.2,90tlye tava aldım
tava hangi butikte var canım?annem istiyordu,beğenirse alayım ben de ona
Biscolata Club'tan 22-26 Ağustos haftası ödül kazanan takipçiler
Haley Diaz İmzalı Biscolata Önlüğü
Fazilet Kılıç Akbaba
Cemre Deniz
Ramazan Yamanoglu
Akın Özgönül
Nermin Ergen
Yunus Canbolat
Emir Esen
Gülşah Erol Cihan
Selim Yılmaz
Aysel Molalı
Biscolata Eldiveni
Ilkay Akbulut
İmren Erol
Oğuz Aşıkoğlu
Gülnur Biçare
Canan İşçi
Erman Kayaalp
Nagehan Şuzan
Fadime Polatgil
Meriç Işıkdağ
Bahar Koçak
Biscolata Starz (10'lu paket)
Nurgün Karahan
Meltem Özdoğan
Mehmet Ergan
Yasemin D. Kılınç
Rukiye Kılıç
Dilara Akin
Nurcan Ercan
Ayşegül Dağlı
Anıl Özcan
Nefise Sarıçam
Normal moneyclub card değil canım o kredi kartı özellikli money club card...fikrimühimden mail gelmiş, migros moneycard ın numarasını istiyorlar.
hediye kazanma durumunda yükleme yapmak içinmiş..
ben de verdim gitti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?