Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Normal moneyclub card değil canım o kredi kartı özellikli money club card...

Bende bende bir sürü şeyy aldım.Adres açtım fazla fazlaKeşke kargo bedava yarında devam etse

hmmm..:96:maildeki kart görseli zaten bayağı bi değişik geldi gözüme..
benim kart 14-15 senelik olduğundan yenisi bu galiba dedim deee..

selamlarr:) kullanıcı adımı değiştiremedim..yeni kullanıcı adlım. admi hanım hiç boşuna yasak koyma.. napim sevgilimden ayrılcaktım:)

nasılsınızz ben beritann

4M Hand Print (El İzi) ve Huggies Yeni Doğan 28’li bebek bezi kazanan talihlilerimiz:
Manolya Gülay
Esma Karaosmanoğlu
Selda Gündüz
Köksal Eryiğit
Hadiye Tepedelen
Duygu Bodur
Ebru Sağlam
Canan İşçi
Duygu Karaca
Mehmet Yurtoğlu

Bütün haftadır uğraşıyorum son gün oldu çok şükür :92::92:

kızlar bnde katıldım aranıza bi kampanyada benden emsan mutfak gereçleri yazın facede uygulamasına gidilecek. güzel hediyeller var hadiöptüm

GOGOGO cevabı Bebekte Üç Beş Tur Atarım

sanırım ben de varım

ahanda ben yaaa ama benim kızım 4 numara bez takıyo ne yenidoganı

kızlar bu limangoda gün içerisinde kargo bedava olmayıp akşama doğru mu oluyor? çekimi değerlendircem ama kargo parası eklenince normal geliyor fiyatı alasım gelmiyo

oo baya karlı bir alışveriş olmuş... magginde gelir yakında... bu arada şapkam geldi....

evet canım güle güle kullan şapkanı nasıl güzel mi bu arada sabah 10.00da maggi geldi.az daha kaçırıyordum,zor duydum zilin sesini 16 çorba var içinde 2tane de magnet.sepet büyük mü küçük mü bilmiyorum valla

cnım yapcağımız alşveriş kartı çeki aldığımzda illa yapı kredi mi olmas lazım bnde o yokta çünkü çekin aktive olması için özel banka hesabı faln bişeler ordan yapın dioda

kart bende de yok.linkten girince kazandınız diyor ve limangoya ordan giriş yapınca hediye çeklerim kısmında YPK hediye çeki yazıyor

kızlar bu limangoda gün içerisinde kargo bedava olmayıp akşama doğru mu oluyor? çekimi değerlendircem ama kargo parası eklenince normal geliyor fiyatı alasım gelmiyo

yok bazen kargo bedava yapıyorlar dün denk geldi aldık biz de bişiler.ama takip et arada hatta bazen üye olduktan sonra ürünlere bakarken çek gönderiyolar.10tl çek kazandınız yazıyo.dün hem çek hem de kargo bedava olunca uygun oldu aldıklarımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…